Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Η λάσπη του Α.Κ.Ε.Λ. για τον Στρατηγό Γρίβα για την Χούντα των Αθηνών, του Antisthenis Demofontos - The mud of A.K.E.L. for General Grivas for the Junta of Athens, by Antisthenis Demofontos

 


"Ο ΓΡΙΒΑΣ ΤΖΑΙ Η ΕΟΚΑ Β ΕΚΑΜΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑΝ!!!!"
ΕΤΣΙ ΠΙΠΙΛΙΖΕΙ ΕΠΙ 48 ΧΡΟΝΙΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΡΙΒΑ - ΔΙΓΕΝΗ
*******************************************
Δεν θα συνθηματολογησω. Πάντα με γεγονοτα θα αναφερθω στην βρωμικη κομμουνσιτικη προπαγάνδα.
Τους παραπέμπω στις δηλώσεις του αρχηγου της ΚΥΠ Γ. Τομπάζου.
Τον Απρίλιο του 1979, στην εφημερίδα «ΑΓΩΝΑΣ», ο Γεώργιος Τομπάζος, ο πλέον αρμόδιος ως ο υπεύθυνος πληροφοριών και ασφαλείας του Μακαρίου, σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, είπε, «ουδείς από την ΕΟΚΑ εγνώριζε το πραξικόπημα. Οι μόνοι που το εγνωρίζαμεν ήμουν εγώ και ο Μακάριος», και συνεχίζοντας ο Τομπάζος είπε: «Ο Μακάριος με έστειλε να συναντήσω συνεργάτη του στο εξωτερικό, το όνομα του οποίου δεν θα αποκαλύψω, και όταν επέστρεψα αφού τον ενημέρωσα μου είπε, πήγαινε να μετακινήσεις την οικογένειά σου από τον Ζέφυρο της Κερύνειας όπου παραθερίζει, γιατί εκεί θα γίνει απόβαση».
Οσον αφορα τον Γρίβα, Ο Στρατηγός πέθανε στις 27 Ιανουαρίου ενώ το πραξικόπημα εγινε 15 Ιουλίου. Αλλά οταν απευθυνεσαι σε εδονοπουλα μπορεις να λες οτι θέλεις και φυσικα το πιστευουν και το παπαγαλίζουν.
Η ΕΟΚΑ Β μετα τον θανατο του αρχηγου της και την αποπομπη του Καρούσου, περνουσε ποικιλες δοκιμασίες, στα διοικητικα της θεματα και εδεχετο αλλεπάλληλα πληγματα απο το καθεστως Μακαριου. Η ηγεσία (Λευτερης Παπαδοπουλος, Κροισος Χριστοδουλίδης, Σταύρος Σύρος) ειχε συλληφθει και οδηγηθει στις φυλακες, οπου ηταν εγκλειστα πολλα μελη της παράταξης ως υποπτοι....Γεvικά κρατoύvται 149 άτoμα εvαvτίov τωv oπoίωv εξετάζovται υπoθέσεις συvωμoσίας κατά τoυ κράτoυς. Άλλoι 74 είvαι υπόδικoι εvώ καταζητoύvται για διάφoρες παράvoμες εvέργειες άλλα 125 άτoμα.
Ολοι αυτοι που υπεφεραν απο το καθεστως, που κακοποιηθηκαν, διωχθηκαν, φυλακιστηκαν, που πιστευαν και προσδοκουσαν την επικρατηση των δημοκρατικων θεσμών, ασφαλως χαρηκαν και πανηγυρισαν για την ανατροπη του καθεστωτος Μακαρίου.
 
http://pirforosellin.blogspot.gr/   -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.736
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου