Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Το «Ελληνικό κράτος» έχει υπογράψει χωρίς την συναίνεση μας να είμαστε δωρητές σώματος, μέσω τραπεζών ή εφορίας ! / Lo "Stato greco" ha firmato senza il nostro consenso per essere donatori corpo, attraverso banche o collezionisti di imposta! / The "Greek state" has signed without our consent to be body donors, through banks or tax authorities! / «Греческое государство» без нашего согласия подписало соглашение о донорстве тел через банки или налоговые органы!

 


Το «Ελληνικό κράτος» έχει υπογράψει χωρίς την συναίνεση μας να είμαστε  δωρητές σώματος, μέσω τραπεζών ή εφορίας !

Ποιος Έλληνας γνωρίζει ότι χωρίς να έχει υπογράψει τίποτα, το «Ελληνικό κράτος» έχει υπογράψει νόμο που το έχει υποχρεωτικό δωρητή σώματος !
Έλληνα! 
Έχεις δάνειο που δυσκολεύεσαι, ή αδυνατείς να εξοφλείς; Απελπίζεσαι από το δυσβάσταχτο βάρος της παράλογης και καταστρεπτικής (για τον καθένα μας, για την κοινωνία, για την πατρίδα) υπερφορολόγησης που επιβάλλουν οι μνημονιακές κυβερνήσεις κατ' εντολή των δανειστών - δυναστών;
  Οι απαντήσεις στα παραπάνω κρίσιμα ερωτήματα, Συνέντευξη Π. Θεοδωρίδη (Αντίσταση Τώρα) στον Θ. Γκόρδη στο CENTER TV (1... - Έλληνα! 
  Το γνωρίζεις πως που μας κυβερνάνε, ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ πως αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα και οι Έλληνες χάσουν τα σπίτια τους, εφόσον το χρέος δεν έχει εξοφληθεί, οι Έλληνες γίνονται αυτομάτως δωρητές οργάνων !
Δείτε το Βίντεο :
http://pirforosellin.blogspot.gr/    
-  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.341,341,
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου