Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Ιούνιος 2023, Έφυγε από την ζωή ο Ήρωας της Κύπρου του 1974 Στρατηγός Ηλίας Γλεντζές, του Ανδρέα Κανίκλη / June 2023, The Hero of Cyprus of 1974 General Ilias Glentzes passed away, by Andreas Kaniklis / Giugno 2023, muore l'eroe di Cipro del 1974, il generale Ilias Glentzes, di Andreas Kaniklis

 

Ιούνιος 2023, έφυγε από την ζωή ο Ήρωας της Κύπρου του 1974 Στρατηγός Ηλίας Γλεντζές ένας μύθος στους καταδρομείς, ζούσε στη Σκάλα Λακωνίας, σεμνά και αθόρυβα.

http://pirforosellin.blogspot.gr/   -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου