Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Ο Έλληνας που έμαθε μία ολόκληρη πόλη στον Καναδά να χορεύει συρτάκι [ ενεργό λίγκ]! - I greco che ha imparato un'intera città in Canada per ballare Syrtaki ! (Video)




Ο Έλληνας που έμαθε μία ολόκληρη πόλη στον Καναδά να χορεύει συρτάκι!!! (βίντεο) -  Il greco che ha imparato un'intera città in Canada per ballare Syrtaki !!! (Video)
 
Σε μία άγνωστη γωνιά του Καναδά ένας Έλληνας έστησε μία ταβέρνα με το όνομα «Ζορμπάς». Και βρήκε τρόπο να θυμίσει σε όλους ότι αυτή η μικρή γωνιά της γης που λέγεται Ελλάδα και μαστίζεται από κρίση, τους έμαθε να χαμογελούν, να αγκαλιάζονται, να χορεύουν και να ανασαίνει η ψυχή τους.
Το σκηνικό είναι αυθεντικό  και συνέβη όταν τύχη αγαθή έφερε στην περιοχή μία παρέα Ελλήνων, που στο άψε σβήσε σκαρφίστηκε ένα δρώμενο και ξεσήκωσε όλη την πόλη.
Ο δρόμος έκλεισε .. οι περαστικοί κοντοστάθηκαν και σε λίγη ώρα ντόπιοι και ξένοι έγιναν μία όμορφη ... ελληνική συντροφιά, που φώναζε «ώπα» και χόρευε συρτάκι γελώντας.
Δείτε το συγκινητικό βίντεο πατώντας το ενεργό λίγκ της πηγής : https://youtu.be/AHSCVDNuNzE

-  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.3οοο.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου