Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Δείτε σε πόσες περιοχές της Ελλάδος ψεκάζουν αυτές τις ημέρες (φώτο) αποδείξεις ! - See how many regions of Greece are spraying these days (photo) proofs! - ¡Mira cuántas regiones de Grecia están fumigando estas pruebas (foto)! - Посмотрите, сколько регионов Греции сейчас напыляют (фото) доказательства!

Δείτε σε πόσες περιοχές της Ελλάδος ψεκάζουν αυτές τις ημέρες (φώτο) αποδείξεις  !

Καλό το παραμύθι της Νέας Τάξης ότι αυτό που βλέπουμε στους ουρανούς είναι απλά ίχνη από τα καυσαέρια των αεροπλάνων που… παγώνουν στην ατμόσφαιρα αλλά δεν έχει δράκο το παραμύθι τους.
Μας στέλνουν μηνύματα από όλη την Ελλάδα, ότι ψεκάζουν παντού. Από Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Αθήνα.
[ στείλτε στο Hellas now https://hellas-now.com/
Πόσες χιλιάδες αεροπλάνα περνάνε δηλάδή από όλη την Ελλάδα ταυτόχρονα; Δεν μιλάμε για ουρανούς πλέον αλλά, για «ριγέ τραπεζομάντηλα» κάπως έτσι μοιάζουν οι Ελληνικοί ουρανοί αυτή την στιγμή.
Στείλτε μας φωτογραφίες από την περιοχή σας για να τις δημοσιεύσουμε.
Αεροδρόμιο Μακεδονίας
Ιωάννινα
Νάουσα
Κοζάνη
Θεσσαλονίκη
Σέρρες
Ιωάννινα ξανά
Τρίκαλα
Θεσσαλονίκη
Φλώρινα
Πιερία
Περιοχή Ευκλείδης Θεσσαλονίκης
Εύβοια
Χίος
Θεσσαλονίκη
Χορτιάτης
Αλεξανδρούπολη
Ιερισσός Χαλκιδική
Εύοσμος
Παγγαίο Δράμας
Μυτιλήνη
Έδεσσα
Θεσσαλονίκη 17-10-2017
http://pirforosellin.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου