Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Οι μυστηριώδεις γνώσεις των Ντόγκον για τον Σείριο, της Ελένης Ζωγραφίδου Δάγιου [ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ] ! - The mysterious knowledge of Dogon about Sirius, Eleni Zografidou Daji [CODE OF MYSTERY]! - ¡El misterioso conocimiento de Dogon sobre Sirius, Eleni Zografidou Daji [CÓDIGO DEL MISTERIO]! - Таинственное знание Догона о Сириусе, Елени Зографиду Даджи [КОДЕКС ТАЙНЫ]! - La misteriosa conoscenza di Dogon su Sirius, Eleni Zografidou Daji [CODICE MISTERO]!




Οι μυστηριώδεις γνώσεις των Ντόγκον για τον Σείριο, της Ελένης Ζωγραφίδου Δάγιου   [ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ] !

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΝΤΙΔΗΣ
Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτ 2017
Η Μυστηριώδης φυλή της Αφρικής Ντόγκον που στις παραδόσεις τους έχει τους Τελχίνες που ήρθαν από τον Σείριο που έφεραν τον πολιτισμό στη γη, αναλύει η Ελένη Ζωγραφίδου Δαγίου
http://pirforosellin.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου