Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Προχωρούν εντατικά με τη Γεωμηχανική (βίντεο στα αγγλικά ) γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη / They are proceeding intensively with Geomechanics (video in English) writes Editorial Team of Cheiladaki / Continuano intensamente con Geomechanics (video in inglese) scrive Editorial Group Cheiladakis



Προχωρούν εντατικά με τη Γεωμηχανική (βίντεο στα αγγλικά ) γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αποκαλύψεις οι οποίες είναι αδύνατον να περάσουν απαρατήρητες  ενώ κάνουν τον κάθε θεατή σκεπτικό.
Η μείωση του πληθυσμού είναι χρόνια προμελετημένη και οργανωμένη με τη χρήση της γεωμηχανικής HAARPκαι των αεροψεκασμών όπως φαίνεται παρακάτω : 

 Ο γνωστός Αμερικανός μετεωρολόγος John Coleman ξεσκεπάζει το μεγάλο ψέμμα της "υπερθερμάνσεως" του πλανήτη στο βιβλίο του μάλιστα παραδέχεται ότι επεμβαίνουν τεχνητά με γεωδυναμική και HAARP στην ατμόσφαιρα.
http://pirforosellin.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου