Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Η καταστροφή της Λευκής Φυλής, του Γερμανού Albrecht Schachtschneider - The Destruction of the White Race, the German Albrecht Schachtschneider - Die Zerstörung der Weißen Rasse, der Deutsche Albrecht Schachtschneider



Η καταστροφή της Λευκής Φυλής, του Γερμανού Albrecht Schachtschneider 

Η καταστροφή της Λευκής Φυλής, του Γερμανού Albrecht Schachtschneider, το σχέδιο Kalergi.
Δεν αντέχω πλέον να ακούω τις υπεκφυγές απέναντι στην κοινή γνώμη. Τις ακούμε διαρκώς και στα συστημικά και στα εναλλακτικά Μ.Μ.Ε. ότι η Μέρκελ και το καθεστώς της έκαναν
λάθος, πως έκανε ο,τι έκανε για ανθρωπιστικούς λόγους, ότι είναι ανίκανη, και άλλες τέτοιες ανοησίες. Μιλώ για τους πολιτικούς του AfD και τους λεγόμενους καθηγητές διεθνούς δικαίου όπως ο Δρ. Albrecht Schachtschneider καθώς και για πολλούς του φάσματος των λεγόμενων «εναλλακτικών» ειδήσεων.
Το ότι κατακλύστηκε η ευρωπαϊκή ήπειρος με μη λευκούς μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση ανατολή, που έχουν μεταμφιεστεί ως «πρόσφυγες» δεν είναι ΛΑΘΟΣ, δεν είναι ανθρωπισμός και δεν είναι ανικανότητα. Είναι μια ακριβής στρατηγική πολιτική κίνηση ενός οργανωμένου, πολύπλοκου και κρυφού δικτύου, το οποίο εφαρμόζει και υλοποιεί σχέδια που καταστρώθηκαν πριν από δεκαετίες, αν όχι αιώνες.
Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί σε αυτό το σημείο ότι έχουμε να κάνουμε με θεωρία συνωμοσίας, διότι αυτό το κρυφό δίκτυο έχει αποκαλυφθεί και έγινε ξεκάθαρο και ορατό, μέσα από τα δικά τους γραπτά, και τις δικές τους δηλώσεις.. με άλλα λόγια, έχουν αποκαλυφθεί μέσα από την ίδια τους την αφηγηματική και τις πολιτικές τους.
Το 2010 η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Dorothea «Merkel» (Kasner/Kazmierczak) βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή οργάνωση Coudenhove-Kalergi.
Επιπροσθέτως, είναι σύμβουλος αυτού του ιδρύματος, όπως και ο πρώην Γερμανός καγκελάριος Helmut Kohl (Cohn), ο Jean-Claude Juncker (Πρόεδρος της ευρωπαϊκής κομισιόν) και ο Herman Van Rompuy (Πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου).
Σε αυτή την οργάνωση έχουν βραβευτεί επίσης οι:
Το 1978 ο Raymond Barre, πρωθυπουργός της Γαλλίας
Το 1980 ο Κωνσταντίνος Τσάτσος, Πρόεδρος της Ελλάδος
Το 1982 ο Rudolf Kirchschläger, Πρόεδρος της Αυστρίας
Το 1984 ο Sandro Pertini, Πρόεδρος της Ιταλίας
Το 1986 ο Juan Carlos I. de Borbón y Borbón, Ισπανός βασιλιάς και αρχηγός κράτους
Το 1988 ο Franz-Josef Strauss, πρωθυπουργός της Bαυαρίας
Το 1990 ο Helmut Kohl, Καγγελάριος της Ομοσπ. Δημοκρατίας της Γερμανίας
Το 1992 ο Ronald Reagan, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ
Το 1994 ο Alois Mock, ΑντιΚαγγελάριος και υπ/εξ της Αυστρίας
Το 1994 ο Otto von Habsburg, Πρόεδρος της παν-ευρωπαϊκής ένωσης και μέλος της ευρωβουλής - ειδικό βραβείο του Coudenhove - Kalergi Century
Το 1996 ο Lennart Meri, Πρόεδρος της Εσθονίας
Το 1998 ο Emil Constantinescu, Πρόεδρος της Ρουμανίας
Το 1999 ο βιολιστής Yehudi Menuhin, ειδικό βραβείο μετά θάνατον
Το 2002 ο Franjo Komarica, Καθολικός επίσκοπος της Βοσνίας
Το 2004 ο Ibrahim Rugova, πρόεδρος του Κοσσόβου και
ο Silivius Magnago, κυβερνήτης του Νοτίου Τιρόλου
Το 2006 η Vaira Vike-Freiberga, Πρόεδρος της Λετονίας
Το 2008 ο Wladyslaw Bartoszewski, Υπουργός Εξωτερικών της Πολωνιας
Το 2010 η Angela Merkel, Καγγελάριος της Γερμανίας
Το 2012 ο Herman Van Rompuy, Πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου
Το 2014 ο Jean-Claude Juncker, Πρόεδρος της κομισιόν της ΕΕ
Ποιος ο στόχος αυτης της μυστικής οργάνωσης;
Το 1925 ο Richard Coudenhove-Kalergi είχε ήδη προσδιορίσει το μέλλον για μια νέα Ευρώπη στο βιβλίο του «Πρακτικός Ιδεαλισμός». Το σχέδιό του ήταν να δημιουργήσει και να εδραιώσει μια νέα φυλή με νέα χαρακτηριστικά μέσω της επιμειξίας Ευρωπαίων, Ασιατών και μαύρων Αφρικανών για να αλλάξει τα χαρακτηριστικά των Ευρωπαίων, με «θετικούς τρόπους».
Η νέα Ευρώπη θα είναι υπό την πνευματική καθοδήγηση του ιουδαϊσμού και των εβραίων που θα αποτελούν την πνευματική ηγεσία της Ευρώπης. 
Η εβραϊκή φεουδαρχία ευγενών.
Ιουδαϊσμός και μελλοντικοί ευγενείς.
Κύριοι εκπρόσωποι αυτής της διεφθαρμένης καθώς και ορθής νόησης αριστοκρατίας του καπιταλισμού της δημοσιογραφίας και της λογοτεχνίας, είναι οι Εβραίοι. Η υπεροχή του πνεύματός τους, τους προοριζει να γίνουν ένας κύριος παράγοντας στους ευγενείς του μέλλοντος. Μια ματιά στην ιστορία των Εβραίων  εξηγεί την ηγεσία και τον αγώνα τους για τη διακυβέρνηση της ανθρωπότητας.
Στο μακρυνό μέλλον ο άνθρωπος θα είναι ένα υβρίδιο. Οι σημερινές φυλές και κάστες θα πέσουν θύματα της αυξημένης επικράτησης του Χώρου, του Χρόνου και του «προδικάζειν». (με άλλα λόγια είναι θέμα χρόνου να πάψουν να υπάρχουν ξεχωριστές φυλές). Η ΕυρωΑσιατικήΝεγροειδής υβριδική φυλή του μέλλοντος, που μοιάζει με τους αρχαίους Αιγυπτίους, θα αντικαταστήσει την ποικιλία των φυλών, με ποικιλία προσωπικοτήτων.
Ο Richard Coudenhove-Kalergi και το πανευρωπαϊκό κίνημα, εδραιώθηκε και κοντεύει να ολοκληρωθεί η εφαρμογή του, με την ευρωπαϊκή ένωση (ΕΕ)
Η ποσότητα και η πολυχρωμία στις εδραιωμένες φόρμες, είναι στην πραγματικότητα μια λαθεμένη εκπροσώπηση του πραγματικού σχεδίου, το οποίο ειναι η δημιουργία εξατομικευμένωνν και επαναπρογραμματισμένων ανθρώπινων μονάδων.
Επιπρόσθετες κορυφαίες δυνάμεις μέσα σε αυτές τις κρυμμένες πολιτικές, είναι:
ο Thomas P. M. Barnett, η Barbara Lerner Spectre κι ο πρώην Γάλλος Πρόεδρος Nicolas Sarkozy.
Ο Thomas P. M. Barnett (b. 1962 in Chilton, Wisconsin) είναι ένας Αμερικανος επιστήμονας με μεγάλη επιρροή στην στρατιωτική στρατηγική. Μπόρεσε να παρουσιάσει τον Μάρτιο του 2002, τα πρώτα γεωστρατηγικά του αποτελέσματα στον πρώην υπουργό Άμυνας Donald Rumsfeld.
Στα βιβλία του The Pentagon’s New Map. War and Peace in the Twenty-first Century (G. P. Putnam’s Sons, 2004, ISBN 0399151753) και Blueprint for Action: A Future Worth Creating (G. P. Putnam’s Sons, 2005, ISBN 0399153128) ο Thomas P. M. Barnett δηλώνει πως όσο εναντιώνονται στη φυλετική επιμειξία και την πολυπολιτισμικοτητα, είναι ανήθικος χαρακτήρας και δε συμβαδίζει με τους καιρούς.  
  Και ότι όσοι αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση πρέπει να περάσουν από κάθαρση.
Στο Blueprint for Action και στη σελίδα 282 γράφει επί λέξει:
Οπότε, ναι, συνυπολογίζω τους παράλογους ηθοποιούς στην κοσμοθέασή μου. Και όταν απειλούν με βία την παγκόσμια τάξη, λέω: Σκοτώστε τους.
Εδώ βλέπουμε την πραγματικότητα της παγκόσμιας επέκτασης
στο Σχέδιο Kalergi. ( http://info.kopp-verlag.de/hintergruend ... tet-d.html  )
Άλλη δημόσια αποκάλυψη για το ποιος στέκεται πίσω απο αυτό το τεράστιο κύμα μετανάστευσης, είναι πλέον εμφανής: Η Barbara Lerner Spectre:
η κυρία κάνει ενδιαφέρουσα δήλωση

Το σχόλιο της είναι δείγμα της εβραϊκής εκπροσώπησης στο παρελθόν.
«Για να είναι ένα φως για τα έθνη» οι Εβραίοι.. σώζουν την Ευρώπη οδηγώντας την στην πολυπολιτισμικότητα.
Η Barbara Lerner Spectre γεννημένη το 1942 στο Madison, του Wisconsin είναι Αμερικανοεβραία και ιδρύτρια του Paideia – Το ευρωπαϊκό ινστιτούτο για εβραϊκές μελέτες στη Σουηδία, ένα μη θρησκευτικό ακαδημαϊκό ινστιτούτο που εδραιώθηκε το 2001. Πήρε το διδακτορικό της στο παν/μιο Bar-Ilan στο Ramat Gan, στο Ισραήλ.
Παντρεύτηκε τον ραββίνο Philip Spectre και μετοίκησε μαζί του στο Ashkelon, του Ισραήλ το 1967, όπου δούλεψε σαν καθηγήτρια στις εβραϊκές μελέτες στο Κολέγιο Επιμόρφωσης Achva.
Οταν μετοίκησε στην Ιερουσαλήμ το 1982 άρχισε να δουλεύει στο Ινστιτούτο Shalom Hartman, στο Κέντρο Melton του εβραϊκού παν/μίου καθώς και στο κολλέγιο Yellin .
Ήταν ιδρυτική προέδρος του ινστιτούτου Schechter στην Ιερουσαλήμ το 1984, και το 1999 μετανάστευσε με την οικογένειά της στη Σουηδία. Διέμεινε στη Στοκχόλμη όπου ο σύζυγός της έγινε ραββίνος στη συναγωγή εκεί. Το 2000 η σουηδική κυβέρνηση της ανέθεσε να γράψει τους ιδρυτικούς κανόνες για την ομάδα εβραϊκών μελετών που έκανε με τον τίτλο «Paideia», και η ομάδα της ονομάστηκε επίσης Paideia – Tο ευρωπαϊκό ινστιτούτο για εβραϊκές μελέτες στη Σουηδία. Συνεχίζει να ηγείται αυτής της ομάδας μέχρι σήμερα.
Μέχρι το 2011, το Paideia εκπαίδευσε πάνω από 200 άτομα απο΄35 χώρες, για θέσεις διευθυντικές, για την αναβίωση της εβραϊκής κουλτούρας στην Ευρώπη.
Ο Nicolas Sarkozy (Nicolas Paul Stéphane Sarközy de Nagy-Bocsa, γεννημένος στην Ουγγαρία) – Πρώην Εβραιος πρόεδρος της Γαλλίας, μίλησε σαν Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 17/12/2008 στο Palaiseau μπροστά σε εκλεγμένο κύκλο Ευρωπαίων ηγετών για τον μεγάλο στόχο της εξόντωσης της λευκής φυλής στην Ευρώπη, και με βία αν χρειαστεί, αν ο στοχος τους δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την φυλετική επιμειξία.
Η φράση-κλειδί είναι:
Ποιος είναι ο στόχος; Ο στόχος είναι η φυλετική επιμειξία. Κι αν ο κόσμος δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει αυτοβούλως, θα τους αναγκάσουμε με κυβερνητικά μέτρα. Η Πρόκληση της φυλετικής
επιμειξίας διαφόρων εθνοτήτων είναι η πρόκληση του 21ου αιώνα. Δεν είναι επιλογή, είναι καθήκον, είναι υποχρεωτικό.
Η μητέρα του Sarkozy είναι σεφραδίτισσα Εβραία από τη Θεσσαλονικη (Ελλάδα) και ο παππούς της, ο Mordechai Mallah, ασπαζόταν τον Ιουδαϊσμό και ήταν ένας πλούσιος χρυσοχόος από τη Θεσσαλονίκη.
Αυτοί είναι οι Εβραίοι φεουδάρχες ευγενείς στην Ευρώπη και τον κόσμο, που είναι ένας εμφανής και καλά εξοπλισμένος στοχος, είναι εμφανής και σε σημαντικά έγγραφα σχεδιασμών του ΟΗΕ και της ΕΕ.
ΟΗΕ- Τμήμα για ερωτήσεις του πληθυσμού:
Ο πληθυσμός σχεδόν όλων των ευρωπαϊκών χωρών θα συρρικνωθεί χωρίς τη μετανάστευση, για να διατηρηθεί η σωστή ποσότητα ατόμων ικανών για εργασία με ικανή ηλικία, σε σχέση με τον πληθυσμού. Η Γερμανία χρειάζεται 6000 μετανάστες ανά 1 εκατομμύριο κατοίκους ετησίως (δηλαδή 480.000 βάσει αναλύσεων). Ο όρος «μετανάστευση αντικατάστασης» σχετίζεται
με τη μετανάστευση από μια ξένη χώρα σε μια άλλη χώρα για να μην συρρικνωθεί ο πληθυσμός και να μην πεθάνει λόγω χαμηλών γεννήσεων. Όμως, για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, ο αριθμός των μεταναστών για ολόκληρη την Ευρώπη, θα πρέπει να διπλασιαστεί.
Δελτίο τύπου της ευρωπαϊκής κομισιόν
Βελτίωση των διαύλων νόμιμης μετανάστευσης: Η κομισιόν προτείνει μια νέα συμφωνία διευθέτησης της ΕΕ. Με αυτό θα εδραιωθεί κοινή ευρωπαϊκή πολιτική νέας διευθέτησης, που θα διαβεβαιώνει ότι οι άνθρωποι που χρειάζονται διεθνή προστασία, θα μπορούν να αναζητούν ασφαλή διάβαση και καταφύγιο στην Ευρώπη. Αυτή η πρόταση αποτελεί μέρος της σχεδιασμένης από την κομισιόν μεταρρύθμισης του κοινού ευρωπαϊκού συστήματος ασύλου και την μακροπρόθεσμη στρατηγική της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής ατζέντας για βελτιωμένη διαχείριση της μετανάστευσης.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:
Όπως βλέπετε αυτό δεν έχει να κάνει με ανθρωπιστικές προσπάθειες να βοηθηθούν οι λεγόμενοι «μετανάστες και όσοι αναζητούν καταφύγιο ή άσυλο. Πρόκειται για μια πολύ καλά στοχευμένη εποίκηση μη λευκών φυλών μέσα στην Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική, για να επιβληθεί η φυλετική επιμειξία. Μην αποκαλέσετε τον συγγραφέα αυτού του άρθρου «ρατσιστή». Τα δικά τους λόγια επικαλέστηκε!
 Όλα γίνονται για τη δημιουργία ενός νέου υβριδικού ανθρώπου, έναν πληθυσμό που θα είναι ανίκανος για κριτική σκέψη. Άνθρωποι που θα έχουν αρκετή ευφυΐα για να δουλέψουν, αλλά και αρκετή βλακεία για να γίνονται ανεκτοί. (μια υβριδική ράτσα ανθρώπων που θα’ ναι σαν ρομποτάκια. Μια ράτσα σκλάβων)
Παρακαλώ αφήστε τις υπεκφυγές και αρχίστε να διαδίδετε την αλήθεια σε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Ακόμα και η μισή αλήθεια, είναι ψέμα. Αυτοί που παραμυθιάζονται παρά τα αυταπόδεικτα δεδομένα, διαδίδουν μισές αλήθειες.
Ο Karl Albrecht Schachtschneider (γεννημένος στις 11 Ιουλίου 1940 στο Hütten κοντά στο Gellin , Πομερανία ) είναι Γερμανός δικηγόρος και πολιτικός ακτιβιστής της Νέας Δεξιάς . Μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 2005, ήταν καθηγητής δημοσίου δικαίου στο Πανεπιστήμιο Erlangen-Nuremberg
[vasoula2908]

Πηγή β : 
http://pirforosellin.blogspot.gr/   -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου