Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ομάδες αίματος και υγεία, αναλύει ο Βιοφυσικός Μιχάλης Γρηγορίου - στο Άρωμα Ελλάδας - Groups of blood and health, analyzes biophysicist Michalis Grigoriou - in Perfume Greece - Gruppi di sangue e salute, analisi biofisiche Michalis Grigoriou - in profumo Grecia - Группы крови и здоровья, анализы биофизика Михалиса Григориу - в парфюмерии Греция


Ομάδες αίματος και υγεία, αναλύει ο Βιοφυσικός Μιχάλης Γρηγορίου -
στο Άρωμα Ελλάδας 

Κοινή χρήση
aroma elladas
Δημοσιεύτηκε στις 3 Νοε 2013
Ο κος Μιχάλης Γρηγορίου μιλά σήμερα στην εκπομπή μας για τις ομάδες αίματος, την σχέση τους με τα αθλήματα από τους Ολυμπιακούς αγώνες στην αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Ποιες ασθένειες δίνουν οι μη αναγνωρίσιμες τροφές από την κάθε ομάδα αίματος.
  Το αγελαδινό γάλα, ο βασικός παράγοντας ασθενειών, όπως καρκίνος του μαστού όπως και άλλες μορφές καρκίνου και άλλων ασθενειών.  
  Όλα ελέγχονται και αναγνωρίζονται από την Βιοφυσική.
Πηγή :
http://pirforosellin.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου