Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Πως φτιάχνουμε το φυσικό ρόφημα που καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία

ftiahnoume-to-fysiko-rofima-pou-katharizei-ta-aimofora-aggeiaΤο να πάσχει κάποιος από χοληστερίνη σημαίνει ότι υπάρχει και ο ενδεχόμενος κίνδυνος μίας καρδιακής προσβολής. Η συσσωρευμένη χοληστερόλη εναποτίθεται και επικάθεται στα αιμοφόρα αγγεία και τις αρτηρίες.


Θα είναι καλό για σας να λάβετε κάποια άμεσα μέτρα, αν έχετε διαγνωστεί με υψηλή χοληστερόλη. Το να πάρετε φάρμακα θα είναι ίσως το πρώτο βήμα σας, αλλά υπάρχουν και άλλες καλές ενέργειες, όπως οι φυσικές θεραπείες.
«Τροφή»: Και καλά είναι να χρησιμοποιήσετε τις φυσικές λύσεις, καθώς τα φάρμακα που χρησιμοποιούν, οι στατίνες, σταματούν την χοληστερίνη η οποία όμως είναι απαραίτητη για τον οργανισμό και την άμυνά του και έτσι προξενούν πολλά προβλήματα, αντί να τα λύνουν: Στατίνες: Τα επικίνδυνα για την υγεία φάρμακα για την χοληστερίνη

Αυτές οι μέθοδοι μπορεί τελικά να αποτρέψουν ακόμη και μία αγγειοπλαστική επέμβαση ή ένα πιθανό bypass αν τις ακολουθείτε τακτικά.
Εδώ είναι μια συνταγή που μπορείτε να ακολουθείτε σε καθημερινή βάση:
Συστατικά:
  • 1 φλιτζάνι χυμό τζίντζερ 
  • 1 φλιτζάνι χυμό κρεμμυδιού
  • 1 φλιτζάνι φυ
  • 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
  • σικό μηλόξυδο 
  • 3 φλιτζάνια μέλι
Διαδικασία
Αναμίξτε τα τέσσερα διαλύματα σε ένα σκεύος, θερμάνετε τα σε χαμηλή φλόγα για 30 λεπτά, και αφήστε το μείγμα να κρυώσει. Μετά από αυτό θα πρέπει να προσθέσετε τα 3 φλιτζάνια μέλι και να ανακατέψετε. Φυλάξτε αυτό το μείγμα σε ένα γυάλινο μπουκάλι, στο ψυγείο.
«Τροφή»: Υπόψιν, ότι το μηλόξυδο μπορείτε να το φτιάξετε και μόνοι σας: Φτιάξε εύκολα το δικό σου μηλόξυδο!
Επίσης, προσωπικά αν το χρησιμοποιούσα θα έβαζα σκόρδο αντί για κρεμμύδι, ή θα χρησιμοποιούσα την μία φορά το ένα και την επόμενη το άλλο, αλλά δεν το χρειάζομαι, καθώς έχω μία «υπερδύναμη» απόλυτα αποτελεσματική και ελεγμένη στο πλευρό μου, όπως θα δείτε στο τέλος του άρθρου.

Χρήση
Δεν μπορείτε να καταναλώνετε αυτή τη συνταγή ακόμα όμως, διότι το ιδανικό είναι να λαμβάνετε μία κουταλιά της σούπας κάθε πρωί με ένα άδειο στομάχι.

Ακόμη και αν η γεύση του δεν είναι πολύ καλή, αυτή η φυσική συνταγή θα πρέπει να καταναλώνεται καθημερινά. Έτσι μπορεί να σας προστατεύσει από πιθανές καρδιακές παθήσεις, και από τα προβλήματα χοληστερόλης.
 

Επισήμανση: Πριν χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε ρωτήστε κάποιον ειδικό! 
«Τροφή»: Όσοι θέλετε να ξεφύγετε από τις στατίνες που έχουν ένα σωρό παρενέργειες και προβλήματα και να αγοράσετε μια πραγματικά ΕΓΓΥΗΜΈΝΗ** ΦΥΣΙΚΉ αγωγή που θα εξαλείψει αποτελεσματικότατα τον κίνδυνο ΧΩΡΙΣ παρενέργειες, καθώς δεν σταματά την παραγωγή της πολύ ωφέλιμης χοληστερίνης, αλλά απλώς την εξισορροπεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com 
** Πρόκειται για προϊόν μελέτης του τομέα της Κλινικής Φαρμακολογίας της Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε ασθενείς με υπερχοληστεριναιμία.
Αυτό θα σας εξασφαλίσει το ότι δεν θα επικάθεται πλέον η χοληστερίνη στα αγγεία και τις αρτηρίες σας, τι γίνεται όμως με την ήδη υπάρχουσα, εν δυνάμει επικίνδυνη  αθηρωματική πλάκα;
Γι` αυτό το θέμα, υπάρχει η πυκνογενόλη σε συνδυασμό με τζίνγκο μπιλόμπα και εκχύλισμα κουκουτσιών σταφυλιού, το οποίο ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ φυσικά και αποτελεσματικότατα τις αρτηρίες από την αθηρωματική πλάκα, με συνέπεια να προστατεύει για ένα 24ωρο μετά την λήψη του από καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια!!

Για περισσότερα, επίσης στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com 
Και να θυμάστε: Ένας τόνος θεραπείας, είναι ίσος με ένα γραμμάριο πρόληψης!

Πηγή: naturalherbsandmedicine.com
Παρακαλώ, τυχόν αναδημοσίευση με σαφή αναφορά στα:
Μετάφραση/Επιμέλεια: proionta-tis-fisis.com

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.





http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου