Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Η μαγευτική ρωsσική Άπω Ανατολή από ψηλά - Συντάκτης: RBTH







Far East


Yury Smityuk

Ταξιδεύοντας 8 ώρες με αεροπλάνο από τη Μόσχα μέχρι το Βλαδιβοστόκ, φθάνουμε σε μια από τις μεγαλύτερες και τις γοητευτικότερες πόλεις της περιοχής.


Far East
Yury Smityuk
Αυτή η περιοχή της Ρωσίας περιβάλλεται από ασιατικές χώρες: Την Βόρεια Κορέα, την Κίνα και την Ιαπωνία. Εάν πάρετε ελικόπτερο, μπορείτε να δείτε τα σύνορα, και την εκπληκτική φύση, τις νέες γέφυρες, τους φάρους και τις κοιλάδες, τα ποτάμια και τις κρυφές παραλίες.


Far East
Yury Smityuk
Αυτά τα μέρη είναι υπέροχα και θεαματικά, αλλά απλά σκεφτείτε πως μόνο τα πουλιά και οι πιλότοι τα έχουν δει από ψηλά.


Far East
Yury Smityuk
Το όμορφο ανάγλυφο του ακρωτηρίου με το φάρο στην άκρη του.


Far East
Yury Smityuk
Φάρος Γκαμόφ ανακαινίστηκε το 1980 και τώρα λειτουργεί όλο το χρόνο κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Υπάρχει επίσης ένας σύγχρονος μετεωρολογικός σταθμό ς και λιγοστά καταλύματα για τουρίστες.


Far East
Yury Smityuk
Ένα φυσικό καταφύγιο και η ακτή κοντά στα σύνορα μεταξύ των τριών χωρών: Ρωσία, Βόρεια Κορέα και Κίνα.


Far East
Yury Smityuk
Εδώ η Ρωσία συνορεύει με την Κίνα. Ο ποταμός Τιούμεν είναι το φυσικό σύνορο μεταξύ Κίνας, Βόρειας Κορέας και Ρωσίας. Μπορείτε να παρατηρήσετε ότι υπάρχει μόνο μία γέφυρα ονόματι "Φιλία" που διασχίζει τα σύνορα.. Χτίστηκε 800 μέτρα από το σταθμό Χασάν του ομώνυμου χωριού, που είναι το τελευταίο χωριό στα σύνορα με την Κίνα.


Far East
Yury Smityuk
Η γέφυρα Νιζκοβόντνιι, είναι μια άλλη μικρή γέφυρα χτισμένη πάνω στο νερό. Περνάει μέσα από τον κόλπο ενώνοντας δύο χερσονήσους.


Far East
Yury Smityuk
Η γέφυρα μαζί με το δρόμο άνοιξαν πριν από 3 χρόνια για τη Σύνοδο Κορυφής του APEC στο Βλαδιβοστόκ το 2012.




Far East
Yury Smityuk
Αυτό είναι μια μικρότερη συνηθισμένη γέφυρα στον ποταμό Μπαραμπάσεβκα.



           

http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου