Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Είναι αυτό το πλάσμα που πετάει πάνω από τα βουνά της Κίνας ένας δράκος ή ιπτάμενος δεινόσαυρος ;(βίντεο στα αγγλικά & με αγγλικούς υπότιτλους) - È questa creatura dove vola su dalle montagne cinesi un drago o un dinosauro volante? (video in inglese & con sottotitoli in inglese)




Είναι αυτό το πλάσμα που πετά πάνω από τα βουνά της Κίνας ένας δράκος ή ιπτάμενος δεινόσαυρος ;(βίντεο στα αγγλικά & με αγγλικούς υπότιτλους)

Ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένα μυστηριώδες πλάσμα που μοιάζει με δράκο και να πετά πάνω από τα βουνά, μεταξύ Κίνας και Λάος έχει προκαλέσει διαμάχη στο διαδίκτυο για το εάν είναι «πραγματικό» ή «ψεύτικο». Βέβαια υπήρξαν και αυτοί που αμφισβήτησαν ότι πρόκειται για δράκο και επέμεινα πως είναι...ιπτάμενος δεινόσαυρος.
Υπήρχαν βέβαια και εκείνοι που υποστήριξαν πως πρόκειται για κάποια μορφή drone.
Το βίντεο «ανέβηκε» στο YouTube από το APEX ΤV : https://www.youtube.com/watch?v=bTeL8zZjNSA
http://pirforosellin.blogspot.gr/   -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου