Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Τέλος η Τενοντίτιδα, τέλος οι πόνοι εντός 48 ωρών ! – Infine, la tendonite, infine i dolori entro 48 ore

Χρειαζόμαστε 2 κρεμμύδια, 1 λεμόνι, όπως είναι τα κόβουμε μέσα στο 


μπλέντερ με την φλούδα μέχρι να γίνει μια μάζα προσθέτουμε 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρικη σόδα και 1 ή 2 κουταλιές της σούπας κορν φλαουερ [ η φωτογραφία προέρχεται από την ακόλουθη ιστοσελίδα :
  Στη συνέχεια παίρνουμε ένα κομμάτι βαμβάκι όσο είναι το σημείο που  πονάμε και  απλώνουμε 2 κουταλιές της σούπας από το μείγμα και  τοποθετούμε ξανά βαμβάκι επάνω στο μείγμα [ όπως ένα τοστ ].
  Στη συνέχεια το τοποθετούμε επάνω στο πονεμένο σημείο και τώρα το τυλίγουμε με μεμβράνη κουζίνας χαλαρά και πάνω από την μεμβράνη το δένουμε με ελαστικό επίδεσμο
[ τοποθετούμε 3-6 φορές την ημέρα από μια νέα κουταλιά της σούπας ] από το μείγμα .
 http://pirforosellin.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. 43263. 43284.43344.43421.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

2 σχόλια:

  1. Τό κρεμίδι, εἶναι μεγάλο φαρμακο για τα κτυπηματα εἰδικα. Ἂν κάνεις οἲδημα άπό κτυπημα καί τό καλύψεις με ἐπίδεσμο κάτω ἀπό τό ὁποῖο ἒχεις βαλει λυωμένο κρεμίδι, σέ λίγες ὦρες ὑποχωρεῖ καί ὁ πόνος καί τό οἲδημα. Προσωπικά, πέρα ἀπό αύτές τίς ἐμπειρἰες, εἶχα πρόβλημα με τόν εἰσοφάγο τό ὁποῖο θεραπεύτηκε μέσα σε ἓνα εἰκοσιτετράωρο μέ καταναλωσι ἂφθονου κρεμυδιοῦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λες "με τον εισοφάγο", τι ακριβώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή