Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Αεροψεκασμοί επιτέλους φωτογραφίες που δεν μπορει να αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ !!! της Καλλιόπης Σουφλή


ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ, ΣΤΟ 'C-130' ΤΗΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!) ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ,
ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ «ΒΑΡΕΛΙΑ». ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΙΣΩΣ ...ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ,Ή ΜΗΠΩΣ ...ΛΕΒΑΝΤΑ;ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ


 ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΩΝ (ευρέως γνωστών...) ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ! ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ!
Και όμως, "ουδείς" φαίνεται, τόσα χρόνια που πραγματοποιούνται οι δολοφονικοί για την υγεία μας ψεκασμοί πάνω από τα κεφάλια μας, να αντιδρά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ!..


(ορισμένες φωτογραφίες, από το ιστολόγιο 'ελεύθερος αετός').
Ουδείς «στήνει τα πόδια», για να σταματήσουν όλες αυτές οι αμέτρητες και καταστρεπτικές πτήσεις, πάνω απο τόσες χώρες, ενώ όσοι «ψάχνουν» το ζήτημα, δεν αντιλαμβάνονται γιατί οι Πολεμικές Αεροπορίες όλων αυτών των χωρών-«θυμάτων» των ψεκασμών, ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ, τις συνεχείς παραβιάσεις των Εθνικών τους εναερίων χώρων, απο αυτά τα «χωρίς διακριτικά», αλλά εντελώς Νατοϊκά αεροσκάφη, τύπου (συνήθως) Μπόινγκ Στρατοτάνκερ', ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ...

Όλα τα ανωτέρω τρομερά (και θλιβερά!)
ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και για την Ελλάδα μας.
Δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ υπουργός Εθνικής Αμύνης, με στοιχειώδη Εθνική αξιοπρέπεια, γενναιότητα και αποφασιστικότητα, που ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ!
ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ, αυτά τα αεροπλάνα και παριστάνουν, πώς δεν συμβαίνει τίποτε...
Ναί, αλλά ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ε ι σ π ν έ ο υ μ ε, επηρεαζόμενοι αγρίως από αυτά...
 

Τί είναι όμως οι ψεκασμοί;
Τα «Chemtrail» είναι γραμμές από άκρως επικίνδυνες χημικές ουσίες, που ορισμένα (ειδικώς τροποποιημένα Νατοϊκά) αεροπλάνα αφήνουν στο ουρανό, μιλώντας δε αρχικώς, η «παγκόσμια κυβέρνηση», ισχυρίζεται ότι αυτά τα αεροσκάφη, χρησιμοποιούνται για την ... «μείωση της υπερθερμάνσεως του πλανήτου!!!»
Ενώ το παγκόσμιο συνέδριο Σπηλαιολόγων – Παλαιοανθρωπολόγων που έγινε στην Χαλκίδα με στοιχεία ακράδαντα, λέγουν πως οδεύουμε σε περίοδο Παγετώνων !!!
Εντελώς αντίθετα !!!!

Κάποιες μεμονωμένες έρευνες, τολμηρών ερευνητών, λένε πώς οι επιπτώσεις από τους ψεκασμούς, είναι δραματικές, για τον (κάθε) πληθυσμό. Πέραν της αρχικής «καταστολής» κάθε τυχόν ανθρωπίνης «εκρηκτικής» διαθέσεως και αντιδράσεων, κατά των κυβερνήσεων και των καθεστώτων, υπάρχουν και άλλες «μή καταγεγραμμένες» παράμετροι για την υγεία μας...

Άπειρες διεθνώς είναι οι φωτογραφίες και τα «φίλμς»  από ανθρώπους που εμβρόντητοι έβλεπαν στον ουρανό, πάνω από τα κεφάλια τους, λίαν αφύσικες και μή διαλυόμενες ευκόλως από την ατμόσφαιρα, φαρδιές λευκές γραμμές, συχνά σε σχήμα «σταυρόλεξου», ή «μπακλαβά»! (Επειδή το ... «καλύτερο αποτέλεσμα» εις βάρος μας, είναι να μας ψεκάζουν «σταυροειδώς»!)

Ορισμένοι συγγραφείς, μιλούν για ευθεία στόχευση μειώσεως του παγκοσμίου πληθυσμού, με την (επιεικώς) βλακώδη αιτιολογία, ότι «έτσι, θα σωθεί ο πλανήτης»!!!
Είναι επίσης παραδεκτό, πώς αυτού του τύπου τα αεροσκάφη, είναι σε θέση ευκόλως να κάνουν μια χημική ή βιολογική επίθεση μεγάλης κλίμακος, για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, επειδή γνωρίζουμε τα σχέδια της παγκόσμιας 'ελίτ' να μειώσει έως και 90% τον πληθυσμό της Γής!
Και δεν το κρύβουν, αντιθέτως το «διαλαλούν» με πρώτον τον διαβόητο Μπίλ Γκέητς, που απο 7 και κάτι δισεκατομμύρια που είμαστε στον πλανήτη αυτόν, θέλει να μας «μειώσει» στα 500 εκατομμύρια, ΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, το ΠΩΣ στην ευχή, θα συμβεί αυτή η ΤΡΟΜΕΡΗ μείωση»...


AN METΡΗΣΕΤΕ, ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ, ΣΤΟ  ΟΥΡΑΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΤΡΑΚΤΟΥ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ «ΒΕΝΤΑΛΙΑ», ΕΧΕΙ ...100 ΑΚΡΟΦΥΣΙΑ!
Άν βρεθεί κάποιος και θέσει το ερώτημα, τί κάνουν οι κυβερνήσεις, τί κάνουν οι «'Διεθνείς Οργανισμοί», θα είναι ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΑΦΕΛΗΣ, αφού ΟΛΟΙ είναι στο τρισάθλιο αυτό 'κόλπο'. Όσο για τα ΜΜΕ, ειδικώς τα μεγάλα κάθε χώρας, άς το ξεχάσουμε! Δεν είδαν, δεν ξέρουν, δεν έμαθαν, δεν ΘΕΛΟΥΝ! Απλώς μας κοροϊδεύουν, ότι όλα αυτά είναι δήθεν «συνομωσιολογίες»! Και υπάρχουν ηλίθιοι που το ...πιστεύουν!

Υπενθυμίζουμε ότι το ζήτημα έχει έλθει και στην Βουλή, πρό ετών, ΑΛΛΑ η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τότε, έκανε το ίδιο ΘΕΑΤΡΟ, όπως και σε άλλες χώρες, απαντώντας ότι τάχα «αυτές οι γραμμές» είναι οι «γνωστές» γραμμές καυσαερίων κηροζίνης και ...τίποτε άλλο!
Είναι «γνωστό» επίσης, ότι τα αεροσκάφη αυτά, δεν είναι εύκολο να εντοπισθούν επειδή «επιχειρούν» μόνο από στρατιωτικά αεροδρόμια και όπως τονίζεται απο ερευνητές, ανεφοδιάζονται σε καύσιμα στον αέρα, από ιπτάμενα «τάνκερς» ! Εκτελώντας πολύωρες «επιχειρήσεις»... Και όλοι αντιλαμβανόμεθα καλώς, ποιοί διαθέτουν τέτοια «θηρία»...
Όσο οι άνθρωποι, οι πολίτες τόσων χωρών, που αποτελούν για χρόνια τώρα, τα ανυποψίαστα πειραματόζωα των απάνθρωπων αυτών μεθόδων, δεν έχουν ουδεμία - σχεδόν - πρόσβαση, σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ώστε να αισθανθούν τί πραγματικά τους συμβαίνει από ψηλά, τόσο θα αποθρασύνονται οι κυρίαρχοι συνεχίζοντας τις απερίγραπτες αυτές αυθαιρεσίες και κυρίως ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ για τις επιπτώσεις...

ΠΑΝΤΩΣ «ΑΥΤΑ» ΔΕΝ «ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ «ΑΚΡΟΦΥΣΙΑ» ΤΟΥ ΠΤΕΡΥΓΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΟ 747
...Μελέτη επίμονη, γνώση και αναζήτηση, σε πρώτο στάδιο, οργάνωση και αντίδραση σε δεύτερο, αποκάλυψη, πιέσεις και δημοσιοποίηση στην συνέχεια, υπογραμμίζεται από συγγραφείς, ότι πιθανώς μπορεί να «φρενάρουν» την ασυδοσία αυτή των ψεκασμών διεθνώς..
http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.4662

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου