Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Αρχαίο χειρόγραφο αναφέρει το ποιος θα επικρατήσει στη Γη - Ancient manuscript tells who will prevail on the earth - translation Homer Ermedy - there is a translator on the site

   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Από αρχαίο χειρόγραφο!Πότε και γιατί όλα τα ιερατεία απαγόρευσαν τη χρήση υπερτεχνολογίας; η τελική μάχη για το ποιος θα επικρατήσει στη Γη; 
Ο Δημιουργός του κόσμου που είναι άχρονος δημιούργησε διάφορα όντα...Εδώ και 8 δισεκατομμύρια χρόνια , σε τούτο το κόσμο που είμαστε, βρίσκονται και άλλα 5 , που προέρχονται από άλλο ηλιακό σύστημα. 


Ύστερα από την άφιξη αυτών των 5 όντων, έφθασαν σε τούτο το κόσμο και άλλα όντα , τα οποία λέγονται σκοτεινοί ε γρήγοροι. Ενώ τα προηγούμενα ονομάζονται Ελ.
  Πριν 4 δισεκατομμύρια χρόνια γίνεται η πρώτη μάχη μεταξύ τους. Οι Ελ κατοικούσαν στον πλανήτη Αρη , ενώ οι σκοτεινοί στο Πλανήτη ΑΝΤΙΧΘΟΝΑ. Εκείνος ο πόλεμος είχε σαν συνέπεια την καταστροφή του πλανήτη Άρη. Τότε ο πόλεμος μεταφέρθηκε στον πλανήτη Γη, αφού προηγήθηκε ΓΑΙΩΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΑΙΩΔΑΙΣΙΑ.
  Πριν 2 δισεκατομμύρια χρόνια έγινε η μεγάλη μάχη στη Γη κατά την οποία η ΑΘΑΝΑ , ο αδελφός της ΑΠΟΛΛΩΝ και οι φωτεινοί ΕΛ με την ΑΘΑΝΑ επικεφαλής και με το στραγηγό Απόλλωνα , τον φωτεινό εκγρήγορο, εξουδετερώνουν την ηγεσία των σκοτεινών θεών, το λεγόμενο Σκοτεινό Ιερατείο”.
Δυστυχώς όμως η Ιστορία δεν σταματούσε εκεί: “Έτσι πριν 200 εκατομμύρια χρόνια, γίνεται μια ακόμα μάχη στη Παρνασσίδα. Οι δυο που ηγούνται των σκοτεινών δυνάμεων εκτελούνται επί τόπου.
Ο πόλεμος αυτός κορυφώνεται από το 12.000 π.χ.έως το 9.600 π.χ.
Οι πανίσχυρες δυνάμεις των ΑΤΩΡΑΝΤΩΝ, έχοντας την κυριαρχία για διάστημα 2000 ετών, επιτίθενται πάλι με την αεροπορία της Κρόνιας Ατλαντίδος .
Αρχικά επιτέθηκαν εναντίον του στρατού που οργάνωσε ο ΑΠΟΛΛΩΝ , χάνοντας την μάχη. Διότι έχασαν την αερομαχία από την ΑΘΑΝΑ , που τους καταδίωξε με αεροπορία, ναυτικό και πεζοναύτες. Με αποτέλεσμα να αποβιβαστεί στη Γη των ΑΤΩΡΑΝΤΩΝ , και εκεί ανακηρύσσεται πριγκίπισσα...
Μετά από 12 ημέρες το σκοτεινό Ιερατείο , με αρχηγό τον Πανίσχυρο ΑΤΩΡΑ, περικυκλώνει τους Πεζοναύτες του Ιωνικού στρατού. Ο Ιωνικός στρατός αιφνιδιάζεται και υποχωρεί.Όταν η Αθάνα αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί, τότε από θυμό υψώνει την αιγίδα με το αριστερό χέρι και το ακόντιο πάνω από το κεφάλι της.
Ταυτόχρονα εκφέρει οργή, την λεγόμενη «ΙΩΚΗ», με αποτέλεσμα οι υπέρηχοι να χτυπήσουν αλύπητα το έδαφος, το οποίο αρχίζει να σχίζεται μέχρι που η Γη των ΑΤΩΡΑΝΤΩΝ βυθίζεται κατά 97%.
Από τότε και μετά όλα τα ιερατεία απαγόρευσαν τη χρήση υπερτεχνολογίας..”Ο πόλεμος αυτός λοιπόν συνεχίζεται και η τελευταία μάχη θα πραγματοποιηθεί ως το έτος 2033...
* Το παραπάνω είναι απόσπασμα από αρχαίο χειρόγραφο που αναφέρεται στο βιβλίο : «ΙΩΚΗ»
http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

3 σχόλια:

  1. Είσαι σοβαρός άνθρωπέ μου?? τι λες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλάκα ανώνυμε δεν το χωράει η περιορισμένη συνειδητότητά σου ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τα ναρκωτικά είναι τζάμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή