Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Νοθεύουν τα τρόφιμα για να πειράξουν το DNA μας - Βίντεο

http://katohika.gr/wp-content/uploads/2015/06/nothevoun-ta-trofima-gia-na-peiraksoun-to-dna-mas.jpg

Η νόθευση των βασικών καλλιεργειών του πλανήτη, Γενετικά Μεταλλαγμένη Οργανισμοί (ΓΜΟ) και εκ προθέσεως αλλαγμένο νερό, τροφή και αέρα που συνολικά λειτουργούν ως μια επιχείρηση Ευγονικής για να αδυνατίσουν τις μάζες και να επιτύχουν την πλήρους του φάσματος κυριαρχία.


Ασπαρτάμη (Sugar Free), τα ΓΜΟ, τα υδραργύρου μολυσμένα, τα φυτοφάρμακα, το υψηλής φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού, το κλωνοποιημένο κρέας, το rBGH και όλα μπήκαν στην διατροφή μας και στο περιβάλλον – είτε το θέλουμε είτε όχι.

Τις επόμενες Εβδομάδες, το anti-ntp.net θα αρχίσει μια σοβαρή εκστρατεία ενημέρωσης για την διατροφή και τις μεθόδους θεραπείας για τις οποίες δεν μιλάει κανείς… Συνταρακτικά ντοκουμέντα για Φυσίατρους που μέσω της σωστής διατροφής και της αφαγίας δίνουν θεραπείες σε βαριά ασθενείς, με μεγάλη επιτυχία.

thesecretrealtruth

diadrastika.com                                                                       
http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

1 σχόλιο: