Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος εξαπολύει κατά μέτωπο επίθεση στην Αρχαία Ελληνική Θρησκεία


kathxhsh










Μια επίθεση εφ’ όλης της ύλης, με αιχμή την δήθεν ειδωλολατρική υφή της αρχαίας ελληνικής θρησκείας, από την ιουδαιοχριστιανική αίρεση, η οποία είναι πατόκορφα βαφτισμένη μέσα στην κολυμβήθρα της δεισιδαιμονίας και της ειδωλολατρίας (βλ.ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ). Ειδωλολατρίας η οποία έφτασε στα έσχατα όρια της λατρείας μπογιατισμένων ξύλων, ρούχων, λειψάνων και ολόκληρων πτωμάτων!
«Ο χριστιανισμός υπήρξε πολέμιος κατά κύριο λόγο του Ελληνισμού, ως ζωής και ως σκέψεως… Η μεγαλυτέρα διαβολή την οποία ενήργησε κατά του κλασσικού κόσμου είναι η εμφάνισις αυτού ως ειδωλολατρικού. Λατρεία των ειδώλων, δι ήν κατηγορούν τα συναξάρια τους μη χριστιανούς συχνότατα, δεν εγνώρισαν οι Έλληνες. Εν τούτοις το όνομα Έλλην ταχύτατα συνέπεσε με την έννοια του ειδωλολάτρης, μη χριστιανός…».  Νικόλας Τωμαδάκης καθηγητής της Βυζαντινής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Με απύθμενο θράσος απαιτούν την δίωξη της ελληνικής θρησκείας μέσα στην ελληνική επικράτεια αλλά και σ’ ολόκληρο τον κόσμο! Ποιοι! Αυτοί που θεωρούν πατρίδα τους την έρημο του Σινά (βλ. Ποια είναι η πατρίδα των Ορθόδοξων χριστιανών;)!
Ποιοι! Αυτοί που θεωρούν προπάτορά τους τον μάγο Αβραάμ! «Των αγίων προπατόρων ημών Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ»! (βλ. Ο Αβραάμ ήταν κοινός μάγος απ΄ την Χαλδαία!)
Περισσότερα για τον βίο και την πολιτεία του χριστιανισμού από: χριστιανισμός
Μέσα από έξι βίντεο μπορούμε να παρακολουθήσουμε την εν λόγω επίθεση:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου