Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Εξωγήινοι και Αγνώστου ταυτότητος Ιπτάμενα αντικείμενα στην αρχαία τέχνη


Γαλλία - 1338Η εικόνα προέρχεται από το γαλλικό βιβλίο "Le Livre Des Bonnes Moeurs" από τον Jacques Legrand. Μπορείτε να βρείτε αυτό το βιβλίο στο Μουσείο Chantilly Condé 1338, 297 μέρος 15 B 8.

 η ιστορία του ανθρώπου δεν είναι αυτή που μας λένε ! μας έμαθαν ένα σορό ψέματα μόνο ! όπως το παραμυθάκι του Δαρβίνου κτλ
Μερικοί άνθρωποι λένε ότι η σφαίρα είναι ένα μπαλόνι, αλλά δεν υπήρχε μπαλόνι στη Γαλλία το 1338.

 Κοσσυφοπέδιο - 1350 μια τοιχογραφία με τίτλο «Η Σταύρωση», που φιλοτεχνήθηκε το 1350. Δύο αντικείμενα μπορεί να δει κανείς στην επάνω αριστερή και δεξιά τοιχογραφία. Η τοιχογραφία βρίσκεται πάνω από το βωμό της Βισόκι Ντετσάνι στο Κοσσυφοπέδιο.
Φλωρεντία, Ιταλία - 1460 Η εικόνα ήταν ζωγραφισμένη από τον Paolo Uccello (1396-1475) και έχει τίτλο "La mampliada" (που φιλοτεχνήθηκε μεταξύ 1460-1465). δείχνει ένα πιατάκι σε σχήμα UFO αν το δούμε από κοντά


Ρώμη, Ιταλία - άγνωστη ημερομηνία.Η εικόνα είναι μια απεικόνιση της εποχής της Αναγέννησης για την εμφάνιση ενός UFO στη Ρώμη λεπτομερώς στο βιβλίο «Prodigiorum liber" από το Ρωμαίο ιστορικό Julio Obsequens - "Κάτι σαν ένα είδος του όπλου, ή πυραύλων, με μεγάλο θόρυβο έφυγε από την γη και υψώθηκε στον ουρανό. "


απόστολος Ιωάννης
Αυτό είναι ένα σκίτσο από τοιχογραφία δέκατο πέμπτο αιώνα, Άγιον Όρος, Ελλάδα. Ο ίδιος περιγράφει ο απόστολος Ιωάννης υπαγορεύει την βιβλική βιβλίο της Αποκάλυψης Πάνω αριστερά υπάρχει ένα φωτεινό αντικείμενο οβάλ που βάζει φωτιά! και μια ακτίνα του φωτός κατευθύνεται προς το κεφάλι του Ιωάννη , πάνω δεξιά γωνία υπάρχει ένα δισκοειδές αντικείμενο που εκπέμπει μια δέσμη φωτός


λαμπεροί  τροχοί
Αμβούργο, Γερμανία - 1697 Η εικόνα δείχνει πάνω από το Αμβούργο, Γερμανία στις 4 Νοεμβρίου 1697 2 μπάλες . Τα αντικείμενα που περιγράφονται ως "λαμπεροί τροχοί ".


Η Βάπτιση του Χριστού
Αυτή η εικόνα είναι από τον καλλιτέχνη Aert De Gelder και έχει τίτλο «Η Βάπτιση του Χριστού" It ήταν ζωγραφισμένο το 1710 και εκτίθεται στο Fitzwilliam Museum, Cambridge. Ένας δίσκος λάμπει με το φως και ακτίνες προς τον Ιωάννη τον Βαπτιστή και του Ιησού.Αυστραλία - 1837 Αυτές είναι εικόνες ενός βιβλίου από τον υπολοχαγό Grey. " η ανακάλυψη στη βορειοδυτική και Δυτικής Αυστραλία το 1837, 1838 και 1839», Αυτό οδήγησε σε μια αποστολή τον 19ο αιώνα σε μερικές σπηλιές κοντά στην περιοχή Glenelg ποταμό της Κίμπερλι, Αυστραλία.οι Εικόνες θεωρούνται προϊστορικέςValcamonica, Ιταλία Αυτή η ζωγραφική φαίνεται να απεικονίζει δύο όντα σε προστατευτικές στολές που εχουν περίεργα εργαλεία.Νεπάλ, ανακαλύφθηκε στο Νεπάλ, φαίνεται να δείχνει ένα δισκοειδές αντικείμενο να αιωρείται στο κέντρο και ένα μικρό ον, που μοιάζει ένας τους γκρι εξωγήινους , δίπλα του.

.
Η εικόνα είναι ηλικίας 7.000 ετών, ανακαλύφθηκε στο Μεξικό, το 1966. τέσσερις φιγούρες με τα χέρια απλωμένα κάτω από ένα μεγάλο αντικείμενο οβάλ που ακτινοβολεί φαίνεται να είναι ακτίνες του φωτός.Κίεβο αγάλματος που βρέθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας, που χρονολογείται 6000 χρόνια παλιό


Μεσοποταμία
Μεσοποταμία - 5000 π.Χ. έως το 4000 π.Χ.νομίζω είναι φανερό τι είναι!Κίνα - Λίμνη Toengt'ing βρέθηκαν σε ένα λαβύρινθο στο νησί στη λίμνη Jotuo, Toengt'ing. Μια αποστολή που πραγματοποιήθηκε το 1957 (δύο χρόνια πριν από ένα σεισμό στην περιοχή). Η αποστολή με επικεφαλής τον καθηγητή Tsj'i Pen-Lai. Βρήκαν διάφορα αγάλματα που δείχνουν τον "τον άνθρωπο" με παράξενα ρούχα που έμοιαζαν με στολές αστροναυτών.


μετά από όλα αυτά ακόμα ο άνθρωπος ζει σε μια ψεύτικη ιστορία !


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
ΠΗΓἨ : http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2013/07/arxaioi-astronaftes.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου