Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

Βιογραφικό & Εργογραφία κατά τον αρχαίο κώδικα - (Αριστείδης - Όμηρος Ερμείδης / Biografia e opere in antico codice - (Aristides - Omero Ermeidis)


  Όμηρος (Αριστείδης) Ερμείδης, η καταγωγή του έρχεται από τη γη της Βιθυνίας και από την ξεχασμένη αυτοκρατορία του Πόντου.
  Γεννήθηκε  την 27η ημέρα του αρχαίου ζωδιακού  μήνα του Απόλλωνα, την ώρα που ο Δίας προστάτευε τον ερχομό του, στην γη του Ποσειδώνα,  τρία 


χρόνια πριν από την Ολυμπιάδα που έγινε στην γη που αποίκησε ο Ιάπυγος, από την Ιαπυγία της Βοιωτίας, ή Ωγυγίας. Εποχή, που η Άρτεμη συναντούσε τον γιο του Τρώος και της Καλλιρρόης  και ο Φαέθοντας Ήλιος Απόλλωνας ήταν με τους Διόσκουρους τον Κάστορα και Πολυδεύκη.
  Μαθήτευσε στη γη του Ποσειδώνα από τον Πραξιτέλη την τέχνη του αγαλματοποιού και του τοιχογράφου από την χρονιά όπου η Ολυμπιάδα έγινε στην γη που ευρίσκεται πέρα της βυθισθείσας Ατλαντίδος χώρας, και ευρισκομένης εις την δυτική πλευρά της Κρόνειας θάλασσας  όπου κάθε χρόνο  περνούσαν και έδιναν την γνώση τους οι Αργοναύτες. Περίοδο κατά την οποία ο Ζήνας ευρίσκετο στο Ταύρο κυβερνήτης του οποίου είναι η θεά του Έρωτος, η Αφροδίτη.  Έως την περίοδο όπου ο Δίας ευρίσκετο εις την γη όπου κυβερνήτης του είναι ο προστατευόμενος της Ήρας.
   Αργότερα μαθήτευσε στην γη του Αινείου όπου μαθήτευσε από έναν υιό του Ιπποκράτη επί 5 έτη ομού και εκ του Μουσηγέτου Απόλλωνος την τέχνη των γραμμάτων, δύο έτη πριν από την  Ολυμπιάδα που έγινε στην γη των Χαλύβων με τον  γενάρχη τους Ίωνα ή Ιανώ,  όταν ο Δίας  έβρισκε τον γιο του Κρόνου και της Ωκεανίδος Φιλύρας.
  Επέστρεψε εις την γη της Ακτίδος, δυο έτη πριν την Ολυμπιάδα που έγινε εις την αποκρυφείσα από τους παραχαράκτες της ιστορίας πορείας του Ισκεντέρ ή Μεγάλου Αλεξάνδρου φθάνοντας εις την βόρεια πλευρά της θαλάσσης του Ειρηνικού. Εκεί εκπαιδεύθηκε την τέχνη θεού του πολέμου του Άρεως
  Συμμετέχει εθελοντικά σε κάθε εκστρατεία των Προμηθέων στα Πετράλωνα της αλεξανδρινής γης, ή γης των Παιόνων, από την Ολυμπιάδα που έγινε στην γη όπου  πέρασε ο Ηρακλής κατευθυνόμενος προς την χώρα των Εσπερίδων, αρχικά δυτικά και έπειτα νότια του Κρόνειας θαλάσσης..
  Ομιλεί την γλώσσα των Ρωμαίων της γης του Ρωμύλου και Ρώμου και των Ρωμαίων της δυτικής όχθης του Ευξείνου Πόντου.
  Κατά το έτος όπου εγένετο η Ολυμπιάδα στη γη που αποίκισαν οι Φαίακες άρχισε την συνεργασία του με την Ελένη εκ των Φασσών της Μεσσηνιακής γης, στο έντυπο «Αέροπος», ονομασία προς τιμήν του βασιλέως των Μακεδόνων. Έντυπο το οποίο περιείχε ιστορικά, λαογραφικά στοιχεία από την εποχή των Υξώς μέχρι την εποχή και του νέου Ελληνικού κράτους.
   Εξέδωσε τρία χρόνια μετά την Ολυμπιάδα που έγινε  στη γη που αποίκησαν οι Φαίακες κοντά στις στήλες του Ηρακλή, την ποιητική συλλογή  «Το κυνήγι των αξιών»- «Ελεύθερο  Ελληνικό  Πνεύμα».
  Δύο  χρόνια μετά την  Ολυμπιάδα, που έγινε στην γη  που πέρασε ο Ηρακλής όταν ταξίδευε να φθάσει στην χώρα των μήλων των Εσπερίδων εξέδωσε το ιστορικό  βιβλίο «Ηρωολόγιο - Αγιολόγιο, το διάβα των ηρώων στο  Χριστιανισμό».
   Κατά το έτος όπου η Ολυμπιάδα έγινε στην Γη των γηγενών που είχαν θεό τον Ηρακλή δυτικά της βυθισθείσας Ατλαντίδος, εξέδωσε την ποιητική συλλογή  «Η ιέρεια του Μίνωος»
  Όπως επίσης την ποιητική συλλογή με την ονομασία «Οι περιηγητές των αιώνων, Δηϊάνειρα και Ηρακλής».
  Όπου εις το τέλος αυτού του έτους ετιμήθηκε από του λόγιους της πόλεως του Ρώμου και του Ρωμύλου αλλά και της πόλεως που είναι προστάτιδά του η θεά της Σοφίας Αθηνάς, ως ένας από τους νέους καλύτερους ποιητάς.
  Δύο χρονιά πριν την Ολυμπιάδα που θα εγένετο στην γη που είχε ανακαλύψει ο Νέαρχος, ο ναύαρχος των Πτολεμαίων, βασιλιάδων  της Αιγύπτου, που αργότερα ονόμασαν Αυστραλία, εκδίδει το «Ημερολόγιο της Σελήνης», μόνος του.
  Μετά από δυο χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας, την χρονιά που η  Ολυμπιάδα έγινε στην γη που είχε ανακαλύψει ο Νέαρχος, ο ναύαρχος των Πτολεμαίων, βασιλιάδων  της Αιγύπτου, που αργότερα ονόμασαν Αυστραλία, εκδίδει το «Ημερολόγιο της Σελήνης». Κατ’ αρχάς με τον εκ Κεφαλληνίας Διονύσιο διάστημα κατά το οποίο ο Δίας ευρίσκετο εις το ζωδιακό χώρο των Διοσκούρων Κάστορος και Πολυδεύκου.
   Τα επόμενα τρία χρόνια μαζί με την Ανδρομέδα την σύντροφο της ζωής του βγάζουν από κοινού σε συνέχεια της συμφωνίας και συνεργασίας μεταξύ αυτών και του Διονυσίου από το νησί της Κεφαλληνίας, βοηθώντας τον στην πορεία  που  έχει χαράξει στον Άβαρη  στο συνεχή και αεί περίπλου της Γης, για ένα ταξίδι γνώσεως χαράς και ευτυχίας.
   Την χρονιά που η Ολυμπιάδα έγινε στην χώρα που την γέννησε εκδίδει το διήγημα  «Η Αποκάλυψη του Ομήρου».
   Κατά το ίδιο έτος έλαβε κατά Πατρώα αρχαία έθιμα το όνομα επιπλέον Αριστείδης.
   Κατά την ιδία χρονιά και με την 1η ημέρα εισόδου του Ηλίου εις το ζωδιακό των Ιχθύων ή κατά το προγενέστερο ζωδιακό της Ήρας γεννάται ο υιός της οικογενείας.
   Ένα χρόνο μετά από την χρονιά όπου έγιναν οι Ολυμπιακοί αγώνες, για δεύτερη φορά σε συνεργασία με την Ανδρομέδα του εκδίδει το «Ημερολόγιο της Σελήνης» και σε συμφωνία με τον Στέφανο, τον περίφημο Βυζαντινό λόγιο και την θυγατέρα αυτού Άννα, την έχουσα το αυτό όνομα με την αλησμόνητη ρωμαϊκή θεά Άννα Περέννα –Σελήνη.
 Κατά το ίδιο έτος και όταν ο Ήλιος είναι το ζώδιο του Τοξότου ή Κενταύρου ή κατά την προηγουμένη ονομασία της Αρτέμιδος γεννάται η θυγατέρα της οικογενείας.
   Την χρονιά όπου η Ολυμπιάδα έγινε στην μακρινή Ιωνία (Γιουνάν), όπου σήμερα ανήκει εις χώρα που λέγεται Κίνα όπου και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επαρχίες της. Οι κάτοικοί της έχουν λευκό χρώμα, και η παράδοσή τους λέγει ότι τα φώτα της γνώσεως τα έφερε ο Απλούν ή Απόλλων από την δύση όπου έφθασε από την θάλασσα. Όπου ένα από τα χαρακτηριστικά των σπιτιών τους είναι ότι οι «κίονες» της κεντρικής εισόδου των σπιτιών διαθέτουν ένα ελληνικότατο μαίανδρο, εις το γαλάζιο και άσπρο χρώμα. Την χρονιά αυτή εκδίδει εκ νέου το Ημερολόγιο της Σελήνης πάλι σε συμφωνία με τον Στέφανο, τον περίφημο Βυζαντινό λόγιο και την θυγατέρα αυτού Άννα, την έχουσα το αυτό όνομα με την αλησμόνητη ρωμαϊκή θεά Άννα Περέννα –Σελήνη.
Ένα έτος μετά την προαναφερθείσα Ολυμπιάδα, αλλά και το διάστημα όπου ο Δίας ευρίσκεται εις το ζωδιακό χώρο όπου κυβερνήτης είναι ο Ουρανός. Συνεχίζει να βγάζει το επιτυχημένο πλέον πανελλαδικώς το «Ημερολόγιο της Σελήνης».
  Επί δυο συναπτά έτη, δηλαδή τέσσερα και τρία έτη πριν την Ολυμπιάδα που έγινε στη χώρα των Δρυΐδων συνεχίζει προσωπικώς την έκδοση του «Ημερολογίου της Σελήνης».
  Δυο έτη πριν την Ολυμπιάδα που έγινε στη χώρα των Δρυίδων, επανεκδίδεται η ποιητική του συλλογή «Η ιέρεια του Μίνωος»
  Επίσης ως λόγιος αρθρογράφησε εις τα περιοδικά που εις την ουσία είναι οι συνεχιστές των  «εφημερίδων» του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μερικές εξ αυτών ήσαν ο «Δαυλός» ιστορικό περίοδο όπου ο Δίας ευρίσκετο εις το ζώδιο του Τοξότου. Έπειτα εις τον  «Αέροπο» από το χρονικό διάστημα, όπου ο Δίας ήτο στον Τοξότη ή την Άρτεμη κατά την παλαιά ονομασία έως το διάστημα που ευρίσκεται εις τους Διδύμους ή τον αρχαίο Απόλλωνα.
  Ακολούθησε εις το περιοδικό «Αστρολόγο» από το χρονικό διάστημα όπου ο Δίας ευρίσκετο εις τους Διδύμους έως το διάστημα που ο Δίας εισήλθε εις τον κυβερνήτη της Ήρας, καρκίνο.
  Ακολούθως εις το περιοδικό  «Η ζωή του παιδιού», εις το περιοδικό  «Ενιππεύς» και τέλος εις το περιοδικό «Ανεξήγητο» χρονικό διάστημα όπου ο Δίας ευρίσκετο από τους Διδύμους έως τον Ζυγό ή Εστία κατά την αρχαία ονομασία όπου κυβερνήτης του η Τέλεια Αφροδίτη.109.146.

Διευκρίνησις : το όνομα Όμηρος προέρχεται κατά την χριστιανική ονοματοδοσία, το δε Αριστείδης προέρχεται από την ενασχόληση με το
«Ημερολόγιο της Σελήνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου