Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Οι Λ. Γιώτης και Γ. Κουντούρης για K.Reeves, Ιλουμινάτους, Κλωνοποιήση , Σιωνιστές και Ελλάδα [Κώδικας Μυστηρίων]/ L. Giotis e G. Kountouris per K.Reeves, Illuminati, Clonazione, Sionisti e Grecia [Codice dei Misteri]
Οι Λ. Γιώτης και Γ. Κουντούρης για K.Reeves, Ιλουμινάτους,  Κλωνοποιήση , Σιωνιστές και Ελλάδα [Κώδικας Μυστηρίων]/ L. Giotis e G. Kountouris per K.Reeves, Illuminati, Clonazione, Sionisti e Grecia [Codice dei Misteri]

Κώδικας Μυστηρίων (26-11-2017)
 Κοινοποίηση
Βασίλης Μπαντίδης
Δημοσιεύτηκε στις 2 Δεκ 2017
Η Τηλεοπτική εκπομπή του Σαββάτου
Το βίντεο που ακολουθεί η συζήτηση με τον Γ. Κουντούρης και τον Λ. Γιώτης περί κλωνοποιήσεως K.Reeves-Ιλουμινάτι , Χαζάρους και Ελλάδα!
Πηγή :
http://pirforosellin.blogspot.gr/   -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.3400. 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου