Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Μια ακόμη καταστροφή αρχαιολογικού χώρου για "Ξενοδοχειακή μονάδα" στη Κύπρο δεν είναι Ανθελληνισμός ; (βίντεο) Un altro distruzione archeologico spazio per "Un'albergo" a Cipro non è anti-greca? (video) One more destruction archaeological space for "Hotel unit" in Cyprus not is Anthelminism? (video)



Έπιασαν από ότι φαίνεται τόπο οι απειλές που έκανε δημόσια σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ότι θα καθαρίσει ο ίδιος με  μπουλντόζα το οικόπεδο όπου θα κατασκευαστεί το πολυώροφο ξενοδοχείο στην Γεροσκήπου, εάν δεν σταματούσαν άμεσα οι αρχαιολογικές εργασίες που γίνονταν σε αυτό.

Όπως αναφέρει στο σημερινό πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα, ο Φιλελεύθερος, «Με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, αποχαρακτηρίζεται το τεμάχιο όπου θα ανεγερθεί το 14ώροφο πεντάστερο ξενοδοχείο στον Δήμο Γεροσκήπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής».
Όπως επισημαίνεται για την απόφαση ενημερώθηκε  ήδη  η Επιτροπή Εκτίμησης Περιβαλλοντικών  Επιπτώσεων από το τμήμα Αρχαιοτήτων, που υποστήριξε, όπως αναφέρει, ότι για πρώτη φορά ανακαλείται περιοχή που κηρύχθηκε αρχαίο μνημείο, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη ανασκαφές.
Θυμηθείτε την επική ατάκα του Αρχιεπισκόπου, πριν αποχαρακτηριστεί το οικόπεδο.
http://pirforosellin.blogspot.gr/   -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου