Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Η Μάχη της Πίστεως, οι μαχητές του Αγίου Όρους (Ιερά Μονή Εσφιγμένου) (βίντεο) / La battaglia della fede, i combattenti del Monte Athos (Santo Monastero di Esphigmenou) (video)

 

Η Μάχη της Πίστεως, οι μαχητές του Αγίου Όρους(Ιερά Μονή Εσφιγμένου)

Ε.Ο.Ε. Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων
Δημοσιεύτηκε στις 9 Μαΐ 2016
Οι αγωνιστές του Αγίου Όρους (Ιερά Μονή Εσφιγμένου), μας άνοιξαν τις πόρτες και μαζί τους κάναμε ένα ταξίδι στην ιστορία, στην πίστη και στην θρησκεία. Μαχητές κατά της νέας τάξης και της παγκόσμιας θρησκείας μας άφησαν να αποτυπώσουμε, για πρώτη φορά, ντοκουμέντα ιστορικής σημασίας αλλά και να μας ενημερώσουν για την μεγαλύτερη αίρεση όλων των εποχών. Τον οικουμενισμό. Περισσότερα από εδώ http://eoellas.org  
Πατώντας το ενεργό λίγκ μπορείτε να δείτε την εκπομπή : https://youtu.be/EpnlZt1cpu0?t=29
http://pirforosellin.blogspot.gr/   -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου