Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Φρενίτιδα στη Σιβηρία για τεράστια φωσφορίζουσα μπάλα εμφανίστηκε στον ουρανό .Η εξήγηση του ρωσσικού στρατού - Frenesia in Siberia per un'enorme palla lampeggiante apparve nel cielo. La spiegazione dell'esercito russo



Φρενίτιδα στη Σιβηρία για  τεράστια φωσφορίζουσα μπάλα εμφανίστηκε στον ουρανό .Η εξήγηση του ρωσσικού στρατού

Ένα μοναδικό -και συνάμα τρομακτικό για πολλούς - θέαμα είχαν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν στον σκοτεινό ουρανό, οι κάτοικοι της Σιβηρίας στη Ρωσία. Μια τεράστια, φωσφορίζουσα ιπτάμενη μπάλα, εμφανίστηκε ψηλά, και άνθρωποι από σημεία που απέχουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μεταξύ τους, άρχισαν να αναφέρουν, άλλοι με τρόμο κι άλλοι με θαυμασμό, το πρωτοφανές φαινόμενο.
Οι αρχές, λίγες ώρες αργότερα, έδωσαν την εξήγησή τους, κι ενώ προηγήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, φρενίτιδα από τους Σιβηριανούς: Πρόκειται για οπτικό φαινόμενο που δημιουργήθηκε λόγω της δοκιμής του υπερατλαντικού βαλλιστικού πυραύλου Topol-M, λίγες ώρες νωρίτερα.
Φωτογραφίες χρηστών του twitter και του instagram:
Ο Ρώσσος υπουργός Άμυνας επιβεβαίωσε το γεγονός, επισημαίνοντας ότι ο πύραυλος εκτοξεύθηκε το βράδυ της Πέμπτης από το κοσμοδρόμιο του Plesetsk  στη βορειοδυτική Ρωσία, και εξαιτίας αυτού προκλήθηκε το μυστήριο που βλέπετε στις φωτογραφίες και τα βίντεο των πολιτών...
http://pirforosellin.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου