Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Η Πυθαγόρεια Αριθμολογία και ο Κοσμικός μας Κώδικας, της Άντας Παπαδοπούλου - The Pythagorean Numerology and Our Cosmic Code, by Anda Papadopoulou - there is a translator on the website - La numerologia pitagorica e il nostro codice cosmico, di Anda Papadopoulou - c'è un traduttore sul sito web - Пифагорейская нумерология и наш космический код, Анда Пападопулу - на сайте есть переводчик



Η Πυθαγόρεια Αριθμολογία και ο Κοσμικός μας Κώδικας, της Άντας Παπαδοπούλου

Υπάρχουν πέντε συγκεκριμένοι αριθμοί που περιγράφουν στοιχεία μας.
Σαν πέντε φωτεινά άστρα για μας, οι συγκεκριμένοι αριθμοί αποτελούν την κορωνίδα της προσωπικότητας σύμφωνα με την Πυθαγόρεια αριθμολογία.
Είναι πέντε βασικά σημεία που μας ενδιαφέρουν, για να έχουμε την πλήρη εικόνα μας.
Οι αριθμοί είναι ένας τρόπος αυτογνωσίας, αν αναζητάμε το εσωτερικό μας φως. Κάθε δρόμος αυτογνωσίας είναι ένα μονοπάτι που οδηγεί στο βάθος της ψυχής. Αναγνωρίζουμε την ψυχή με τα προτερήματα και τα ελαττώματά μας, και μπορούμε να κάνουμε καλύτερες επιλογές για μας.
Το σύνολο των αριθμών αυτών είναι η περιγραφή της προσωπικής μας έκφρασης. Η διαδρομή σχεδιάστηκε για να βρούμε την θετική μας πλευρά και να αποφύγουμε την αρνητική.

Κάθε αριθμός έχει και τις δύο πτυχές. Αλλά η επιλογή μας θα δείξει με ποια πλευρά θα κινηθούμε.
Οι πέντε βασικοί αριθμοί είναι οι εξής:
    Αριθμός Πορείας Ζωής- προκύπτει αν προσθέσουμε τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης
    Αριθμός Πεπρωμένου – προκύπτει αν προσθέσουμε τα γράμματα του ονόματός μας
    Αριθμός Ψυχής - προκύπτει αν προσθέσουμε τα φωνήεντα του ονόματός μας
    Αριθμός Προσωπικότητας – προκύπτει αν προσθέσουμε τα σύμφωνα του ονόματός μας
    Αριθμός Ωριμότητας – προκύπτει όταν προσθέσουμε τον     
   Αριθμό Πορείας Ζωής και τον
   Αριθμό του Πεπρωμένου.
Ο αριθμός  Ωριμότητας μας αφορά κυρίως μετά τα 35 χρόνια. Κάποιοι αριθμολόγοι διαφωνούν με την χρήση του.
Πρέπει να σκεφθούμε όμως πως επειδή περιέχει τον αριθμό της ημερομηνίας γέννησης και τον αριθμό του ονόματός μας, είναι η πλήρης εικόνα μας. Είναι η δομή μας, το πρότυπο που μας παρακινεί στη ζωή.
Με τους πέντε αυτούς αριθμούς, έχουμε τον Κοσμικό μας Κώδικα.
Μία δόνηση που λειτουργεί μόνο για μας. Μία αλυσίδα που φοράμε και πρέπει να την αξιοποιήσουμε: ούτε πολύ σφικτή και πνιγηρή, ούτε πολύ χαλαρή.
Είναι η προσωπική μας ζωγραφιά στον Πλανήτη Γη!!!
Πηγή :
http://pirforosellin.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου