Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ο κορυφαίος φυσικός Michio Kaku μιλά για τα μυστικά πειράματα HAARP στην τροποποίηση του καιρού στο CBS (βίντεο στα αγγλικά) - Top physicist Michio Kaku talks about secret HAARP experiments on weather modification at CBS - there is a translator on the website - Top fisico Michio Kaku parla di esperimenti segreti HAARP sulla modifica del tempo a CBS - c'è un traduttore sul sito web - Топ-физик Мичио Каку рассказывает о секретных экспериментах HAARP по модификации погоды на CBS - на сайте есть переводчик



Ο κορυφαίος φυσικός Michio Kaku μιλά για τα μυστικά πειράματα HAARP στην τροποποίηση του καιρού στο CBS (βίντεο στα αγγλικά). 

Σε μια συνέντευξη με το CBS, ο κορυφαίος φυσικός Michio Kaku μιλά για τα μυστικά πειράματα στην τροποποίηση του καιρού. Περιέγραψε τα πειράματα με μεγάλη λεπτομέρεια, και πολλοί έχουν σημειώσει ότι ακούγονται εντυπωσιακά παρόμοια με τα πειράματα που έχουν διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις HAARP στην Αλάσκα. Και στις δύο περιπτώσεις, η τροποποίηση του καιρού έχει επιτευχθεί από νανοσωματίδια στον ουρανό.
Ο Δρ Kaku δεν είναι ο μόνος επιστήμονας που έχουν πιστοποιήσει την προηγμένη τεχνολογία τροποποίησης του καιρού. Σε ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε στα «Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών», ο καθηγητής Wolf Kasparian έχει περιγράψει τη διαδικασία με αρκετές λεπτομέρειες. Ισχυρίζεται ότι ακτίνες λέιζερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν μια ισχυρή επίδραση του πολλαπλασιασμού του πάγου σε λεπτά σύννεφα, με συνέπεια αυτό να αυξάνει την οπτική πάχους του νέφους και να προκαλεί μια αντίστοιχη αλλαγή του καιρού στην ατμόσφαιρα.
Σύμφωνα με τον Δρ Kaku, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν είναι η μόνη στον πειραματισμό με αυτήν την εξαιρετική τεχνολογία, και ισχυρίζεται ότι η τροποποίηση του καιρού έχει επιχειρηθεί σε όλο τον κόσμο.
Οι μαρτυρίες αυτών των δύο επιστημόνων μπορεί να προστεθεί στη μάζα μαρτυριών που δίνεται από πληροφοριοδότες και ανεξάρτητους ερευνητές κατά τη διάρκεια ετών. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει σιωπηρά παραδεχτεί ότι έχει εμπλακεί σε αυτό το είδος πειραμάτων στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν παραδέχτηκε την πλήρη έκταση αυτών των μυστικών προγραμμάτων.
Εκφράζεται η ελπίδα ότι καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να μιλήσουν για τις τεχνολογίες τροποποίησης του καιρού το πέπλο της μυστικότητας τελικά θα αρθεί.
http://pirforosellin.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου