Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Γνώθι σαυτόν, αναλύει ο Βιοφυσικός Μιχάλης Γρηγορίου - στο Άρωμα Ελλάδας - Know it, analyzes biophysicist Michalis Grigoriou - in the Perfume of Greece - Saperlo, analizza il biofisico Michalis Grigoriou - nel profumo della Grecia - Знайте это, анализирует биофизик Михалис Григориу - в парфюмерии Греции




Γνώθι σαυτόν, αναλύει ο Βιοφυσικός Μιχάλης Γρηγορίου -
στο Άρωμα Ελλάδας 

Κοινή χρήση
aroma elladas
Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκ 2014
Ο κος Μιχάλης Γρηγορίου μιλά σήμερα στην εκπομπή μας για το γνώθι σε αυτόν και η σχέση του με την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ασθενειών. Όπως επίσης την όλη αλήθεια των Μαντείων ποια ήταν όλη η γνώση τους. Όλες οι επιστήμες και γνώσεις σε κάθε περιοχή. Όπου η κάθε περιοχή είχε όλη την επιπλέον γνώση, μυστικά για την περιοχή της. 
Η αλήθεια για τα Ελευσίνια Μυστήρια, για την παραχάραξη όσο αφορά τον Νέρωνα και πλείστα άλλα. 
Πηγή :
http://pirforosellin.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου