Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς πιστοποιείται η παρουσία αρχαίων Ελλήνων στην Αμερική, το ψέμμα των Ισπανών, της Καθολικής εκκλησίας, η γενοκτονία των Ινδιάνων, οι Έλληνες της Χιλής, του Σταύρου Δωρικού - ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ (βίντεο) - How is the presence of ancient Greeks in America, the lie of the Spaniards, the Catholic Church, the genocide of the Indians, the Greeks of Chile, Stavros Dorikos - FRYCTORIES (video)





Πώς πιστοποιείται η παρουσία αρχαίων Ελλήνων στην Αμερική, από κείμενα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, του Σταύρου Δωρικού.
 Το ψέμμα των Ισπανών και της Καθολικής Εκκλησίας για την «πρωτιά» του Χρ. Κολόμβου.
Η γενοκτονία των Ινδιάνων.
Οι Έλληνες Σπαρτιάτες Αραουκάνοι της Χιλής, του συγγραφέα Σταύρου Δωρικού.
Πώς πιστοποιείται η παρουσία αρχαίων Ελλήνων στην Αμερική, από κείμενα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας. Το ψέμμα των Ισπανών και της Καθολικής Εκκλησίας για την «πρωτιά» του Χρ. Κολόμβου.
Η γενοκτονία των Ινδιάνων.
Οι Έλληνες Σπαρτιάτες Αραουκάνοι της Χιλής
Ο Σταύρος Δωρικός γεννήθηκε στον Αμπελώνα Λαρίσης. Πυρηνικός και Μηχανολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου του Τουρίνου. Ειδικεύτηκε στην εφαρμογή της Πυρηνικής Ενέργειας στην Ναυτική Πρόωση.
  Έλαβε μέρος στο Πυρηνικό Ναυτικό Πρόγραμμα της ιταλικής κυβέρνησης και ειδικώτερα στην έρευνα επί των πυρηνικών αντιδραστήρων σκαφών επιφανείας και υποβρυχίων. Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Γεωγραφικής Εταιρείας και είναι μέλος του Σωματείου «Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά».
Από ετών ασχολείται με την αποκρυπτογράφηση της Μινωικής Γραμμικής Γραφής Α. Είναι ερευνητής θεμάτων σχετικών με την καταγωγή των πολιτισμών από γλωσσολογικής κυρίως απόψεως και μελέτης των γλωσσών των ιθαγενών λαών της Αμερικής και όχι μόνον.
Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων και εργασίες στον αθηναϊκό περιοδικό και ημερήσιο Τύπο. Είναι μόνιμος συνεργάτης του περιοδικού «Ιχώρ» από της εκδόσεώς του.
Συμμετοχή σε συλλογικά έργα
(2006)       Οι υπερβόρειοι Έλληνες, Εύανδρος
(2005)       Οι Μάγια, Άλφα Εκδοτική
(2004)       Αϊνού, Εύανδρος
(2003)       Το μέλλον της ελληνικής γλώσσας, Αρχέτυπο
(2001)        Οι Σπαρτιάτες της Χιλής, Ελεύθερη Σκέψις
(2000)       Το δίγαμμα F, Ελεύθερη Σκέψις
(2000)       Υδατική λεξιγραφία, Ελεύθερη Σκέψις
(1998)        Οι Ίνκα μιλούσαν ελληνικά , Ελεύθερη Σκέψις
Στην ραδιοφωνική εκπομπή των Γ. Λεκάκη-Α. Μαζαράκη καλεσμένος ο συγγραφέας Σταύρος Δωρικός.
Για οποιαδήποτε πληροφορία η καταγγελία παρακαλώ ενημερώστε μας στην κεντρική ιστοσελίδα
http://pirforosellin.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου