Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Κρυπτοχριστιανοί, μιλά ο Μάνος Κιλημάντζος της Ενώσεως Βουρλιωτών Μικράς Ασίας [ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ] - The Crypt-Christians, Manos Kiliantzos of the Union of Vourliotes of Asia Minor [ARCHIVE OF CULTURE] - I Cristiani della Cripta, Manos Kiliantzos dell'Unione dei Vourliotes dell'Asia Minore [ARCHIVIO DELLA CULTURA] - Los Cripta-Cristianos, Manos Kiliantzos de la Unión de Vourliotes de Asia Menor [ARCHIVO DE CULTURA] - Крипты-христиане, Манос Килиантос из Союза Вурьотов Малой Азии [АРХИВ КУЛЬТУРЫ]




Οι Κρυπτοχριστιανοί, μιλά ο Μάνος Κιλημάντζος της Ενώσεως Βουρλιωτών Μικράς Ασίας [ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ]  

Κοινή χρήση
ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλ 2017
Καλεσμένος στην εκπομπή των Γ. Λεκάκη-Α. Μαζαράκη, ο γεν. γραμματέας της Ένωσης Βουρλιωτών Μ. Ασίας, Μάνος Κιλημάντζος. Η εκπομπή μεταδόθηκε από τον «901» τα μεσάνυχτα της 11.7.2017.
Επιμέλεια: Ρ. Λανέ. Ηχοληψία: Ηλ. Σελιμάς
Επεξεργασία εικόνας -ήχου: Π. Μπανταλάκης
http://pirforosellin.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου