Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Απόρρητο έγγραφο ανακριτή για εμπλοκή της C.I.A. στην Ελλάδα, του Γιώργος Παπαγεωργίου [ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ] - Documento segreto dell'investigatore per il coinvolgimento di C.I.A. in Grecia da Giorgos Papageorgiou [CODICE DI MISTERO] - Investigator secret document for involvement of C.I.A. in Greece by Giorgos Papageorgiou [CODE OF MYSTERY] - Секретный документ следователя для участия C.I.A. в Греции автор Giorgos Papageorgiou [КОДЕКС ТАЙНЫ]




Απόρρητο έγγραφο ανακριτή για εμπλοκή της C.I.A. στην Ελλάδα, του Γιώργος Παπαγεωργίου

Κώδικας Μυστηρίων (22-9-2017)
Κοινή χρήση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΝΤΙΔΗΣ
Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπ 2017
Συνέχεια με τον Γιώργο Παπαγεωργίου για το συγκλονιστικό θέμα!(Μέρος Β)Καινούργια εκπομπή- αποκάλυψη!!! Ο διαχειριστής του blog Νυχτοβάτης Γιώργος Παπαγεωργίου από την Αθήνα προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις στον Κώδικα Μυστηρίων και υποστήριξε ότι υπάρχει κρατικό  έγγραφο σύμφωνα με το οποίο οι ανακριτικές αρχές στην Ελλάδα απέδειξαν πριν χρόνια την εμπλοκή αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών σε γεγονότα αποσταθεροποίησης της χώρας!
Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά στους ενεργειακούς αγωγούς και την ανάσχεση του ρωσικού παράγοντα καθώς και της επιχείρησης αποκοπής των ελληνορωσικών σχέσεων!
Αυτά και άλλα άκρως ενδιαφέροντα σε αυτή την εκπομπή!
http://pirforosellin.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου