Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Ο Phil Schneider ομιλεί για τις Υπόγειες μυστικές βάσεις και τα Ερπετοειδή που συνάντησε ! Αγγλικά, Ελληνικοί υπότιτλοι - Phil Schneider talks about the Underground secret bases and the Herpetoi he met! English, Greek subtitles - there is a translator on the website - La Phil Schneider parla delle basi sotterranee segrete e crawly incontrato! Inglese, sottotitoli in greco - si traduce in sito
Ο Phil Schneider πρώην κρατικός υπάλληλος  ομιλεί για τις Υπόγειες μυστικές βάσεις και τα Ερπετοειδή που συνάντησε !!!
Πληροφοριακά Στοιχεία
Γράφτηκε και μεταφράστηκε από τον/την vasoula2908 
Δημιουργήθηκε : 21 Μαρτίου 2017 

Όλη η αλήθεια από τον Αμερικανό Γεωλόγο, ο οποίος εργάστηκε στην δημιουργία των Υπογείων βάσεων των Ηνωμένων Πολιτειών, ο μόνος επιβιώσας από το πρώτο πόλεμο εξωγήινων και Αμερικανών το 1979 στη γη.
Πηγή  των βίντεο : https://www.youtube.com/watch?v=IEqAr1PydcQ&t=1340s
http://pirforosellin.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου