Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Οι "τέως" ναζιστικές εταιρείες IG Farben, η BASF, η Hoechst, η Bayer και η Dow, οι οποίες δημιούργησαν τους θαλάμους αερίων και δοκίμαζαν επικίνδυνα εμβόλια σε αθώους, δεν εξαφανίστηκαν. Είναι αυτοί που κατασκευάζουν τα σημερινά εμβόλια ! - The "former" Nazi companies, IG Farben, BASF, Hoechst, Bayer and Dow, who created the gas chambers and tested dangerous innocuous vaccines, did not disappear. They are the ones who make today's vaccines! - there is a translator on the website - Le "ex" compagnie naziste, IG Farben, BASF, Hoechst, Bayer e Dow, che hanno creato le camere a gas e hanno provato i pericolosi vaccini innocui, non sono scomparsi. Sono coloro che fanno i vaccini di oggi! - sul sito è presente un traduttore - «Бывшие» нацистские компании, IG Farben, BASF, Hoechst, Bayer и Dow, которые создали газовые камеры и протестировали опасные безобидные вакцины, не исчезли. Это те, кто делает сегодняшние вакцины! - на сайте есть переводчик

Ἐμβόλια καὶ τὰ τοξικὰ συστατικά τους.1
Έχουν περάσει μόλις 70 χρόνια από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και οι τρελλοί επιστήμονες από εταιρείες όπως η IG Farben, η BASF, η Hoechst, η Bayer και η Dow, οι οποίοι δημιούργησαν τους θαλάμους αερίων και δοκίμαζαν επικίνδυνα εμβόλια σε αθώους, δεν εξαφανίστηκαν.
Ο Γερμανός

DR.RATH  ομιλεί για τις εταιρείες αυτές με αποδεικτικά στοιχεία (γερμανικά και ελληνικοί υπότιτλοι):
 Στην πραγματικότητα, πήγαν να εργασθούν για τις αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες που διαχειρίζονται την βιομηχανία των εμβολίων σήμερα. Τουλάχιστον μια δωδεκάδα από αυτούς τους εν ψυχρώ δολοφόνους είχαν προσληφθεί αμέσως μόλις βγήκαν από την φυλακή,  4 έως 7 χρόνια μετά την δίκη της Νυρεμβέργης, στην οποία βρέθηκαν ένοχοι για  μαζικές δολοφονίες και υποδούλωση. (Η Δίκη της Νυρενβέργης)
Στην πραγματικότητα, κατά το κλείσιμο του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, το κτίριο της IG Farben στην Φραγκφούρτη προστατευόταν από τους συμμαχικούς  βομβαρδισμούς από τα υψηλότερα επίπεδα της στρατιωτικής διοικήσεως. Γιατί; Η IG Farben ήταν ο αντίστοιχος FDA / CDC «φαρμακευτικός βραχίονας» του 3ου Ράιχ του Χίτλερ, και οι Ροκφέλερ είχαν οικονομικό συμφέρον για την διατήρηση και τον έλεγχο αυτής της φαρμακευτικής αυτοκρατορίας, η οποία σύντομα θα λειτουργούσε σε αμερικανικό έδαφος. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι ο Χίτλερ είχε επίσης επενδύσει σημαντικά στην Merck και σε άλλες φαρμακευτικές εταιρείες. Οι Ναζί, οι οποίοι είχαν καταδικασθεί για  μαζικές δολοφονίες, έγιναν στελέχη μεγάλων χημικών και  φαρμακευτικών εταιρειών των ΗΠΑ .
Ο Fritz Ter Meer [1], βρέθηκε ένοχος για δουλεία και μαζικές δολοφονίες  στο Άουσβιτς, στο οποίο υπηρετούσε. Έμεινε  μόνον επτά χρόνια στην φυλακή και έγινε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Bayer το 1956. Ακόμα εμπιστεύσθε τα εμβόλια στις ΗΠΑ;

Ἐμβόλια καὶ τὰ τοξικὰ συστατικά τους.2
Ο Carl Krauch, Εκτελεστικό Μέλος της IG Farben και επικεφαλής των Στρατιωτικών Οικονομικών για τον Χίτλερ, βρέθηκε ένοχος για τις ίδιες κατηγορίες, υπηρέτησε ακριβώς 6 χρόνια στην φυλακή, στην συνέχεια έγινε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της BASF το 1952. Ακόμα θέλετε να πάρετε αυτά τα εμβόλια της γρίπης; Τι λέτε για αυτό το εμβόλιο κατά του HPV για την κόρη ή για τον  γιό σας;
Αυτή είναι σήμερα η ίδια βιομηχανία εμβολίων που προστάτευε και απασχολούσε ναζί εγκληματίες πολέμου. Η ίδια η βιομηχανία που παρήγαγε τους  ναζιστικούς θαλάμους αερίων, αγοράστηκε από την Bayer. Έτσι, ακριβώς.
Ποιόν εμπιστεύεσθε για   την υγεία και την ευημερία των παιδιών σας;
Επί του παρόντος, η κυβέρνηση των ΗΠΑ και το CDC βασίζονται αποκλειστικά  στους κατασκευαστές εμβολίων να αναφέρουν προβλήματα, τραυματισμούς και θανάτους. (Η μόνη έρευνα που γίνεται για τυχόν παρενέργειες των εμβολίων, είναι από τους κατασκευαστές των εμβολίων). Αυτή η ωμότητα είναι σαν να αφήνει τους δολοφόνους να  είναι ίδιοι και δικαστές στο δικαστήριο! Πού είναι οι έλεγχοι και ισορροπίες επάνω στους οποίους  ιδρύθηκε αυτή η χώρα; Τα εμβόλια έχουν μπεί σε οικονομικά και πολιτικά προγράμματα πλέον, και η FDA δεν κάνει η ίδια τον οποιονδήποτε έλεγχο , πριν την λήψη αποφάσεων για να απελευθερώσει τα εμβόλια για τις μάζες.
Θέλετε περισσότερη έρευνα προτού εσείς ή το παιδί σας κάνει ένα εμβόλιο για μια νέα ασθένεια για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία; Ακούστε την εκπληκτική ομολογία από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας εμβολίων, συμπεριλαμβανομένου του Δρ Maurice Hilleman (πρώην w / Merck), ο οποίος παραδέχθηκε την θανατηφόρα φύση των πιό έμπιστων εμβολίων Dr Maurice Hilleman SV40
Τα σημερινά εμβόλια, όχι μόνο περιέχουν ζωντανά κύτταρα από τις ασθένειες που δεν θέλετε, αλλά επίσης περιέχουν ΓΤΟ,  ορμόνες από μολυσμένες αγελάδες, γουρούνια, κοτόπουλα και πιθήκους, αδοκίμαστους συνδυασμούς ιών (όπως Η1Ν1), αλουμίνιο,  υδράργυρο, γαλακτωματοποιητές, και διασταυρούμενα βακτήρια από  ζώα , κουνούπια, και νεκρούς ανθρώπους.
Εμβόλιο Ιλαράς ζώντων ιών: (Attenuvax) Φτιαγμένο από την Merck. Δύο ενέσεις Μια στο 1ο έτος και  μια άλλη στο 4ο έτος. Περιέχει ζελατίνη, σορβιτόλη, χλωριούχο νάτριο, βόειο ορό, πρωτεΐνη αυγού και ανθρώπινη αλμπουμίνη.
Ιλαράς και παρωτίτιδος εμβόλιο ζώντων ιών: (MM-Rvax) Φτιαγμένο από τη Merck. Εγχέεται στην ηλικία του ενός έτους στα μωρά. Περιέχει ζελατίνη, σορβιτόλη, χλωριούχο νάτριο, βόειο ορό , και ανθρώπινη αλμπουμίνη.
Εμβόλιο  Διφθερίτιδος, τετάνου και πολιομυελίτιδας: Πέντε ενέσεις μεταξύ 2 και 6 ετών, συν επαναληπτικων που «συνιστάται» κάθε 10 χρόνια. Περιέχει φορμαλδεΰδη, φαινοξυαιθανόλη και φωσφορικό αργίλιο.
DTaP, IPV, HBV και Hib*: (διφθερίτιδα, τέτανος, πολιομυελίτιδα, ηπατίτιδα Β και αιμόφιλο της γρίπης τύπου Β) Γίνεται σε βρέφη ηλικίας 2 έως 12 μηνών με επαναληπτικά  σε λιγότερο από έναν χρόνο. Περιέχει υδροξείδιο αργιλίου, φορμαλδεΰδη, και βόειο ορό.
Το Gardasil HPV: Ιού των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων  Φτιαγμένο από την Merck. «Συνιστώμενες» 3 ενδομυϊκές ενέσεις. Κατά την γέννηση, 2 και 6 μηνών. Επανα-χορηγείται σε παιδιά ηλικίας 9 ετών για μια σπάνια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια. Περιέχει πολυσορβικό 80, χλωριούχο νάτριο, αλουμίνιο, και μια «μετουσιωμένη» (κατακερματισμένη και αποδυναμωμένη) μορφή του ιού.
Τοξικά συστατικά των εμβολίων και οι δυσμενείς επιπτώσεις τους:
•Ορός βοοειδούς: Εξάγεται από το δέρμα αγελάδας. Όταν εισαχθεί με ένεση προκαλεί διαταραχές του συνδετικού ιστού,  αρθρίτιδα και ερηθυματώδη λύκο. Επίσης δύσπνοια, χαμηλή αρτηριακή πίεση, πόνο στο στήθος και δερματικές αντιδράσεις. • Σορβιτόλη: Συνθετικό γλυκαντικό το οποίο μεταβολίζεται πολύ αργά και επιδεινώνει τον ερεθισμό του εντέρου και προκαλεί  γαστρεντερικά προβλήματα. • Ζελατίνη: Προέρχεται από το κολλαγόνο που βρίσκεται  στο δέρμα και τα οστά ζώων. Η ένεση ζελατίνης ενέχει τον κίνδυνο της μολύνσεως από συνθετικές ορμόνες αναπτύξεως και της BSE (νόσος των τρελλών αγελάδων). • Χλωριούχο νάτριο: Αυξάνει την αρτηριακή πίεση και αναστέλλει την σύσπαση των μυών και την ανάπτυξη. • πρωτεΐνη αυγού: Τα εμβόλια παρασκευάζονται σε αυγά (σίγουρα μη οργανικά). Μπορεί να περιέχουν αυξητικές ορμόνες, αντιβιοτικά, και βακτήρια  σαλμονέλας. • Thimerosal: Ένας νευροτοξικός υδράργυρος που προκαλεί  αυτισμό: Υπάρχουν 25 mcg σε μέσο όρο σε ένα εμβόλιο της γρίπης, και το όριο ασφάλειας της EPA είναι 5 μικρογραμμάρια, έτσι  τα παιδιά που θα  έχουν εμβολιασθεί ταυτόχρονα με πολλαπλά εμβόλια * λαμβάνουν πάνω από 10 φορές το όριο ασφαλείας του υδραργύρου σε μία ημέρα. • Ανθρώπινη αλμπουμίνη: Τό μέρος της πρωτεΐνης  του αίματος που λαμβάνεται από  ανθρώπινο φλεβικό πλάσμα από πολλούς δότες. Όταν γίνει η  ένεση προκαλεί πυρετό, ρίγη, κνίδωση, εξάνθημα, κεφαλαλγία, ναυτία, δυσκολία στην αναπνοή και ταχυκαρδία. Η ένεση από «συγκεντρωμένο αίμα πολλών δοτών» μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της μάζας των κυττάρων του σώματος και να προκαλέσει λοίμωξη από τον ιό της ανοσολογικής ανεπάρκειας, ή να περιέχει SV40,  AIDS, καρκίνο ή ηπατίτιδα Β από τοξικομανείς. • Φορμαλδεΰδη: Πολύ καρκινογόνο υγρό που χρησιμοποιείται για την βαλσάμωση πτωμάτων. Ιεραρχικά μία από τις πιο επικίνδυνες ουσίες για την ανθρώπινη υγεία. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη του ήπατος,  γαστρεντερικά προβλήματα, αναπαραγωγικές παραμόρφωσεις, αναπνευστική δυσχέρεια και  καρκίνο. Επιπλέον, η φορμαλδεΰδη έχει γίνει γνωστό ότι αποτυγχάνει να απενεργοποιήσει τον ιό του εμβολίου που προορίζεται να θεραπεύσει, επιτρέποντας έτσι σε έναν ζωντανό ιό να εισέλθει στο αίμα σας και να μολύνει το σύστημά σας. • Φαινοξυαιθανόλη: Ένας αιθέρας γλυκόλης / χημικός. Ιδιαίτερα τοξική για το νευρικό σύστημα, τους νεφρούς και το συκώτι. Το FDA προειδοποιεί ότι «μπορεί να προκαλέσει διακοπή λειτουργίας του κεντρικού νευρικού συστήματος (ΚΝΣ), εμετό και δερματίτιδα εξ επαφής» στα καλλυντικά. Φαντασθείτε όταν εγχέεται στο αίμα σας. • Φωσφορικό αργίλιο: αυξάνει σημαντικά την τοξικότητα του υδραργύρου, έτσι η προσοχή για την ελάχιστη ανοχή σε υδράργυρο υποτιμάται σοβαρά. Οι CDC επιστήμονες και όλοι οι γιατροί το γνωρίζουν καλά αυτό. • MSG (όξινο γλουταμινικό μονονάτριο): Μετά την ένεση γίνεται νευροτοξίνη, που προκαλεί διαταραχές στο ΚΝΣ, και εγκεφαλικές βλάβες στα παιδιά.
Αν αρέσκεστε στα ψέμματα, μπορείτε να επισκεφθείτε το vaccinateyourbaby.org, όπου σας λένε ότι η φορμαλδεΰδη είναι ασφαλής επειδή είναι «παρόν στο περιβάλλον και είναι ένα υποπροϊόν του μεταβολισμού, και ότι είναι ήδη παρούσα στο ανθρώπινο σώμα.» Μπορούν επίσης να σας ενημερώσουν ότι το αλουμίνιο είναι καλό για εσάς, επειδή «το αλουμίνιο επίσης βρίσκεται συνήθως σε τρόφιμα, νερό, βρεφικό γάλα και ακόμη και στο μητρικό γάλα.» Δηλαδή, αν είναι στο περιβάλλον, πρέπει να είναι ασφαλς και για την ένεση στις φλέβες σας (οπότε γιατί να μην χρησιμοποιούν το δηλητήριο του φιδιού, χλωρίνη, ή πλουτώνιο;).
ΠΗΓΗ
[1] @episthmi Αυτός ο «κύριος» Ter Meer είναι από τους βασικούς συντελεστές της δημιουργίας του Codex Alimentarius το 1962
https://www.youtube.com/watch?v=iX7Q4Jb3ScM
π-στημι
http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.355

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου