Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Η Κλεοπάτρα Ζ, η βασίλισσα Φαραώ της Αιγύπτου, δυναστεία Πτολεμαίων, Αλεξανδριανή Αίγυπτος ~ History Channel (Βίντεο στα αγγλικά, ελληνικοί υπότιτλοι) - Cleopatra Z, the Pharaoh's Queen of Egypt, the Ptolemaic Dynasty, Alexandrian Egypt - History Channel [Video in English, Greek subtitles], There is a translator on the website- Cleopatra Z, la Regina d'Egitto del Faraone, la Dinastia Ptolemaica, l'Egitto Alessandrino - La Storia Channel [Video in English, subtitles greco], C'è un traduttore sul sito web - Клеопатра Z, королева Египта Фараона, династия Птолемеев, Александрийский Египет - канал истории [Видео на английском языке, Греческие субтитры], На сайте есть переводчик


Διάσημα μυστήρια NG ~ Κλεοπάτρα από KRASODAD


Η Κλεοπάτρα Ζ, η βασίλισσα Φαραώ της Αιγύπτου, δυναστεία Πτολεμαίων, Αλεξανδριανή Αίγυπτος ~ History Channel (Βίντεο)
Ο πατέρας της πεθαίνει όταν η Κλεοπάτρα είναι 18 ετών, ανεβαίνει στο θρόνο και γίνεται η Κλεοπάτρα Ζ΄ βασιλεύει με τον αδερφό της τον Πτολεμαίο τον ΙΓ. 


Η ένωση αδερφού με αδερφή είναι έθιμο, αυτό επέβαλε η αιγυπτιακή παράδοση ώστε να παραμείνει το «θεϊκό αίμα» στο πλαίσιο της βασιλικής οικογένειας. 
 Η Κλεοπάτρα είχε μεγάλη μόρφωση, όπως επίσης γνώριζε όλες τις γλώσσες του αρχαίου κόσμου. 
Απόψεις ιστορικών επι της προσωπικότητος της Κλεοπάτρας Ζ. 
http://pirforosellin.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου