Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Ανακάλυψαν ολογραφική βιβλιοθήκη από ένα προηγμένο αρχαίο πολιτισμό [Βίντεο στα αγγλικά] - Discover holographic library from an advanced ancient culture [Video in English] - there is a translator on the website - Scopri la biblioteca olografica di una cultura antica avanzata [Video in inglese] - c'è un traduttore sul sito web - Откройте голографическую библиотеку из передовой древней культуры [Видео на английском языке] - на веб-сайте есть переводчик




Ανακάλυψαν ολογραφική βιβλιοθήκη από ένα προηγμένο αρχαίο πολιτισμό [Βίντεο στα αγγλικά]
Μία απίστευτη ανακάλυψη πραγματοποιήθηκε το 2003 στην περιοχή των βουνών Bucegi στη Ρουμανία που ήρθε να αλλάξει με τη σειρά της την ιστορία της ανθρωπότητας.

Εκεί μέσα στη Γη κάτω από τα όρη Bucegi ανακάλυψαν μια ολογραφική βιβλιοθήκη από ένα προηγμένο αρχαίο πολιτισμό, με τις ΗΠΑ να ασκούν τεράστια διπλωματική πίεση στην κυβέρνηση της Ρουμανίας, η οποία επιχείρησε να προωθήσει τα αποτελέσματα της ανακάλυψης σε όλο τον κόσμο.
Μετά της ιδιαίτερη παρέμβαση του Τάγματος των Illuminati  που μέλη του επισκέφθηκαν το μέρος και ανέλαβαν τον έλεγχο όλων των λειτουργιών που σχετίζονταν με αυτό το εύρημα, όλο το θέμα έγινε απόρρητο, ενώ οι ίδιοι πήραν τον έλεγχο  τόσο της θέσης της ανακάλυψης, όσο και της αμερικανικής αποστολής.
http://pirforosellin.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου