Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Η παραχάραξη της Ιστορίας από τους Τούρκους, ενώ η Ελλάδα σιωπά ! Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - The Counterfeiting of History by the Turks, while Greece is silent! Nikos Chilladakis writes - there is a translator on the website - La contraffazione della storia da parte dei turchi, mentre la Grecia silenziosa! Scrive Nikos Chilladakis - sul sito è presente un traduttore - Подделка истории турками, в то время как Греция молчит! Никос Чилладакис пишет: на сайте есть переводчик



Η παραχάραξη της Ιστορίας από τους Τούρκους, ενώ η Ελλάδα σιωπά ! Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Πριν από λίγο καιρό είχαμε γράψει ένα άρθρο σχετικά με μια μελέτη του πανεπιστημίου Harbard, την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Τούρκοι για να εκθέσουν τις ιστορικές τους διαστροφές και κάποιοι άσχετοι που δεν ξέρουν λέξη τουρκικά, αμφισβήτησαν το άρθρο σχετικά με το Harvard. Σήμερα επανερχόμαστε γιατί το θέμα παίρνει μεγάλη έκταση στην Τουρκία.

İlginç DNA analizi sonucu! UYGARLIKLARIN KÖKENLERİ TÜRKİYE DEN ÇIKTI = Σημαντικό πόρισμα από αναλύσει του DNA. Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΏΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Συνεχίζοντας το ιστορικό τους παραλήρημα διάφοροι Τούρκοι ερευνητές επικαλούμενοι συχνά και μελέτες ξένων πανεπιστημίων, δημοσιεύουν νέες μελέτες σύμφωνα με τις οποίες αποδεικνύουν ότι οι πολιτισμοί της Μεσογείου και της αρχαίας Ελλάδας είναι… τουρκικής καταγωγής.
Τελευταίο «κρούσμα» είναι ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ο J. R. R. Tolkien, ο οποίος με ένα πρόσφατο βιβλίο του στα αγγλικά και στα τουρκικά που πήρε μεγάλη δημοσιότητα στην Τουρκία, υποστηρίζει ότι σύμφωνα και με μελέτες ξένων πανεπιστημίων οι πολιτισμοί της αρχαίας Ελλάδας και όχι μόνο είναι τουρκικής καταγωγής και τουρκικής προέλευσης από την Μικρά Ασία, και τους δημιούργησαν οι προοθωμανικοί πληθυσμοί. Μάλιστα στηρίζουν τις θεωρίες τους και σε… επιστημονικές έρευνες του DNA.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «Her şeyi de Türkler’e bağlıyorlar», δηλαδή, τα πάντα όσον αφορά τον πολιτισμό της περιοχής συνδέονται με τους Τούρκους και την τουρκική προέλευση.
Ιδιαίτερα κάνει μνεία για τον κρητικό και μυκηναϊκό πολιτισμό, που όπως υποστηρίζει είναι προοθωμανικοί τουρκογενείς; Πολιτισμοί.
Τις θεωρίες αυτές πρώτος παρουσίασε επίσημα ο ιδρυτής της σύγχρονης Τουρκίας, Κεμάλ Ατατούρκ και τις εμπέδωσε στη συνέχεια ο Τουργκούτ Οζάλ με σχετικό του βιβλίο και οι θεωρίες αυτές διδάσκονται σε όλες τις στρατιωτικές σχολές της Τουρκίας και σε τουρκικά πανεπιστήμια.
Το άσχημο είναι ότι ο εν λόγω καθηγητής, όπως επίσης και η επίσημη τουρκική κρατική ιστορική θεωρία, βρίσκει ανταπόκριση και σε ξένα πανεπιστήμια έλλειψη ελληνικής παρουσίας.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Πηγή :
http://pirforosellin.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου