Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Λίγη ντροπή Άγιοι προϊστάμενοι της Μεγίστης Λαύρας ! - Little Shame Holy Superiors of the Great Lavra! - there is a translator on the website - Santi testoline vergogna della Lavra! - è tradotto in sito webΛίγη  ντροπή Άγιοι προϊστάμενοι της Μεγίστης Λαύρας!
O παπά Παμβώ με τον μοναχό Αμβρόσιο από τα Κατουνάκια αγίου όρους είναι Ρώσοι και τον τελευταίο καιρό προσπαθούν να τους απελάσουν γιατί δεν μνημονεύουν τον Πατριάρχη
λόγω της ψευτοσυνοδου της Κρήτης .»
Πηγή: Τρελογιάννης

Σχόλιο:
Τα ίδια ακριβώς έγιναν και με τους Σέρβους που εκδιώχθηκαν από την Μονή Χιλανδαρίου.
Τα ίδια ακριβώς και με Γερμανό μοναχό (πρώην Προτεστάντη) που εκδιώχθηκε πριν λίγες βδομάδες από την Μονή Κουτλουμουσίου. Κι εκείνον τον απειλούσαν με απέλαση.
Λες και κάποιο κέντρο δίνει οδηγίες στους "αγίους" ηγουμένους πως να τιμωρήσουν όσους αρνούνται να αποδεχθούν την θεσμοθετημένη πλέον αίρεση.
Και για τους μοναχούς αυτούς ο διωγμός θα αποτελέσει στεφάνι δόξης, αλλά για τους ηγουμένους και τον Πατριάρχη και τα τσιράκια του θα γίνει βρόγχος που θα τους πνίγει αιώνια στην άλλη ζωή.
Δεν περιμένουμε να μετανοήσουν.
Η χειρότερη επίδραση της αίρεσης είναι ότι εκτός από το δόγμα και την αλήθεια, αλλοιώνει την σκέψη του άλλου.
Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»
Πηγή : http://opaidagogos.blogspot.gr/search/label/%CE%94%CE%B9%CF%8E%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%91%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD  http://pirforosellin.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου