Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Το Cern προκαλεί συνεχώς σεισμούς στην Ελβετία!!! προτείνεται η συγκέντρωση υπογραφών για το κλείσιμο του, για ασφάλεια της Ελβετίας !!Cern is constantly causing earthquakes in Switzerland !!! It is proposed to collect signatures for its closure, for Swiss security !! - there is a translator on the website



[η φωτογραφία προέρχεται από την ακόλουθη ιστοσελίδα : http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/perivallon/tis-krisimes-ores-de-leitoyrgoyse-o-seismografos-tis-agias ]


CERN: Πάνω από 100 σεισμικές δονήσεις προκάλεσε πρόσφατο πείραμα του στην Ελβετία


Το πράγμα έχει ξεφύγει τελείως και βαίνουμε ολοταχώς προς την καταστροφή! Οι σχιζοφρενείς επιστήμονες του CERN, μετά από πρόσφατο πείραμα, προκάλεσαν απανωτές σεισμικές δονήσεις στην περιοχή του Château d’Oex, της Ελβετίας, που ξεπερνούν τις 100!
Στις 28 Ιουνίου 2017, το CERN έσπασε ένα νέο ρεκόρ φωτεινότητας για τον LHC, τον αριθμό πιθανών συγκρούσεων ανά δευτερόλεπτο και ανά μονάδα επιφάνειας. Αμέσως μετά, άρχισε… το πάρτι!Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Κινήματος Επιβιώνουμε, το οποίο μάλιστα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και υπόσχεται να ξεκινήσει Πανευρωπαϊκό Petition για να μπει φρένο σ’ αυτή την τρέλα, πριν είναι για όλους μας αργά:


Περισσότεροι από εκατό σεισμικές δονήσεις κλονίζουν την Ελβετία από τότε που το CERN ξεκίνησε τα νέα πειράματα. Οι σεισμοί χτύπησαν το Château d'Oex, με τον μεγαλύτερο στα 4.2 ρίχτερ ,που έγινε αισθητός σε μεγάλο μέρος της Ελβετίας. To Château d'Oex της Ελβετίας - οι χημικοί αεροψεκασμοί καλά κρατούν για να ιονίζεται το περιβάλλον. Μετά τον σεισμό 4.2ρίχτερ, πολλοί ανέφεραν θορύβους και εκρήξεις μετά το κούνημα που διήρκεσε μεταξύ 2 και 10 δευτερολέπτων ανάλογα με την τοποθεσία.

Η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή αυτή έχει αυξηθεί από πέρυσι, δήλωσε ο SED (Σεισμολογική Υπηρεσία Ελβετίας).Κατά μέσο όρο, ένας σεισμός μεγέθους 4 ή μεγαλύτερο χτυπά την Ελβετία μια φορά το χρόνο, ωστόσο φέτος η χώρα έχει ήδη βιώσει περισσότερα από ένα, αναφέρει τοπική εφημερίδα.
Οι σεισμοί είναι μεν συνήθεις στην Ελβετία, με περίπου 500-800 να συμβαίνουν κάθε χρόνο, αλλά οι περισσότεροι είναι τόσο ελαφροί που δεν μπορούν να γίνουν αισθητοί. Μόνο περίπου δέκα σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 πλήττουν τη χώρα κάθε χρόνο, ενώ ισχυροί σεισμοί, ταξινομημένοι 6 ή μεγαλύτεροι, εμφανίζονται μία φορά κάθε 50-150 χρόνια. Ο τελευταίος, μεγέθους 6.2, έπληξε το Sierre το 1946, που σημαίνει ότι η Ελβετία μπορεί να έχει έναν τόσο μεγάλο περίπου το 2040, σύμφωνα με τους γεωλόγους. Τον Μάρτιο ένας παρόμοιος σεισμός των 4,6 χτυπήθηκε στο καντόνι του Γλάρους, ο μεγαλύτερος σεισμός της χώρας για 12 χρόνια.
Προηγήθηκε πείραμα του CERN
Στις 28 Ιουνίου 2017, το CERN έσπασε ένα νέο ρεκόρ φωτεινότητας για τον LHC, τον αριθμό πιθανών συγκρούσεων ανά δευτερόλεπτο και ανά μονάδα επιφάνειας.
Υπόψη ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών (CERN) εγκαινίασε το νέο γραμμικό επιταχυντή του Linac 4 τον περασμένο Μάιο. Ο νέος επιταχυντής τροφοδοτεί με ακτίνες υψηλότερης ενέργειας τον μεγάλο επιταχυντή αδρονίων (LHC), ώστε ο τελευταίος να αυξήσει σημαντικά τη φωτεινότητά του το 2021, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Ο Linac 4 θα συνδεθεί με τον μεγάλο επιταχυντή LHC, όταν ο τελευταίος τεθεί εκτός λειτουργίας για την καθιερωμένη τεχνική συντήρηση και αναβάθμιση τον χειμώνα της περιόδου 2019-2020.
Μετά τα πρόσφατα πειράματα των οποίων τα δεδομένα δημοσιεύτηκαν στις 29 Ιουνίου, άρχισε και η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Château d'Oex, το οποίο βρίσκεται κοντά στην εγκατάσταση του CERN. Δείτε την έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή από κει και μετά, σύμφωνα με τη σεισμολογική υπηρεσία. Η τελευταία εικόνα δείχνει ότι πριν το γεγονός δεν υπήρχε απολύτως καμία δραστηριότητα:
To CERN τώρα καμαρώνει ότι βρήκε ένα νέο "γοητευμένο" σωματίδιο. Το Xi-cc ++ είναι ένα "διπλά γοητευμένο βαρυόνιο", μια οικογένεια βαρέων τεμαχίων κουάρκ που προβλέπεται από το Πρότυπο Μοντέλο, του οποίου αλλά στοιχεία δεν έχουν βρεθεί ποτέ πριν. Το Πρότυπο Μοντέλο, επί του παρόντος, είναι η κύρια θεωρία για να εξηγηθεί πώς αλληλεπιδρούν τα βασικά δομικά στοιχεία της ύλης σύμφωνα με τις τέσσερις θεμελιώδεις δυνάμεις - βαρύτητα, ηλεκτρομαγνητισμός, αδύναμη αλληλεπίδραση και ισχυρή αλληλεπίδραση, αναφέρουν τα ΜΜΕ.
Κι εμείς θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα Ευρωπαϊκό petition ζητώντας να σταματήσει αυτή τη τρέλα, πριν είναι πολύ αργά. Σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό νόμο, πρέπει να συλλεχθούν 1 εκατομμύριο υπογραφές σε 12 μήνες από 7 ευρωπαϊκές χώρες ώστε το θέμα να τεθεί προς συζήτηση στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών και νομίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε, αφού δεν είναι καθόλου λίγοι αυτοί που δεν καλοβλέπουν τα άκρως επικίνδυνα αυτά πειράματα, τα οποία μπορούν πολύ εύκολα να προκαλέσουν ζημιά μη αναστρέψιμη, για την Ανθρωπότητα, τον πλανήτη μας, το σύμπαν ολόκληρο!
Οι επιστήμονες του CERN τώρα καμαρώνουν ότι βρήκαν ένα νέο σωματίδιο.
ΠΗΓΗ  nea.allnewz
http://pirforosellin.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου