Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Ευρέθει μαμούθ 40.000 ετών εις την Ρωσσία ! -here is a mammoth of 40,000 years in Russia! - there is a translator on the website

Η ανακοίνωση για την εύρεση ενός νέου μαμούθ έγινε από την Ρωσική Ακαδημία Επιστημών. Τα υπολείμματα του μαμούθ βρέθηκαν στην βόρεια Σιβηρία μέσα σε σπηλιά και το σημαντικό είναι ότι διατηρήθηκε από το υπερβολικό κρύο σε πολύ καλή κατάσταση.

 
Οι Ρώσσοι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι  όχι μόνο το δέρμα και τα οστά ήταν σε καλή κατάσταση αλλά ακόμη και οι μύες και τα εσωτερικά όργανα του σώματός του είναι πολύ καλά διατηρημένα.
Η σπηλιά στην οποία βρέθηκε βρίσκεται στο ψαροχώρι Γιακούτια  Γιουκαγκίρ. Οι επιστήμονες εκτιμούν  ότι ήταν περίπου 10 ετών, ήταν νεαρό μαμούθ ύψους 2 μέτρων και 200-250 κιλών βάρους. Όπως ανακοινώθηκε από τις αρχές Μαρτίου του 2012 θα αρχίσει μια λεπτομερής έρευνα του σπηλαίου όπου εντοπίστηκε το μαμούθ.
Τα μαμούθ πιστεύεται ότι έχουν εξαφανιστεί πριν από 4.000 χρόνια από την περιοχή της Σιβηρίας.
Βαλκανικό Περισκόπιο - ρθρα & Σκέψεις- Γιργος  χέδωρος
http://pirforosellin.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου