Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Φτιάξτε σε μόλις 2 λεπτά τον χυμό που «ανασταίνει και νεκρούς» - Just make the juice "upset and dead" in just 2 minutes - there is a translator on the website


Ο χυμός που θα σας αναστήσει: Είναι γνωστός εδώ και δεκαετίες και μάλιστα θα σας πάρει μονάχα 2 λεπτά να τον προετοιμάσετε.

Έγινε δημοφιλές εξαιτίας του ισχυρισμού ότι μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο, εκτός αυτού, το φυσικό θεραπευτικό ρόφημα που σας παρουσιάζουμε σήμερα έχει χρησιμοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια ως ένας καταπληκτικός τρόπος για να βελτιώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, να καθαρίσετε το αίμα σας, να ωφελήσετε το συκώτι σας και σας παρέχει επίσης ενέργεια.
Έχετε κατά νου ότι δεν έχει και τόσο καλή γεύση, ωστόσο πρέπει να λάβετε υπόψιν τις καταπληκτικές δράσεις που έχει στον οργανισμό όταν το καταναλώνετε. Επίσης, ένα ακόμη θετικό στοιχείο αυτού του χυμού είναι πως είναι πολύ εύκολο να προετοιμαστεί, δεν παίρνει περισσότερο από δύο λεπτά.
«Τροφή» Προσωπικά που τον έχω δοκιμάσει, σε αυτήν την παραλλαγή: Πως να κάνουμε έναν τονωτικό χυμό για το συκώτι μας! τον απόλαυσα δεόντως και δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάει για κακή γεύση. Τέλος, εγώ θα πρόσθετα και ένα καλό κομμάτι τζίντζερ στην παρακάτω συνταγή!
Αν αισθάνεστε κατάθλιψη, όλη την ώρα και κουρασμένοι, και έχετε αυτό το αίσθημα ότι έχετε έλλειψη ενέργειας, με την κατανάλωση αυτού του χυμού σίγουρα θα απαλλαγείτε από αυτά τα προβλήματα, καθώς πρόκειται να γίνει το θαυματουργό σας ελιξίριο.
Συστατικά:
    1 λεμόνι
    3 μήλα
    1 kg παντζάρια
    1 kg μέλι
    1/2 kg καρότο
    3 πορτοκάλια
Μέθοδος προετοιμασίας:
Ξεκινήστε αυτό το θαυματουργό ελιξίριο πλένοντας καλά όλα τα υλικά και συνεχίστε με την ανάμειξη τους σε ένα μπλέντερ. Όταν ολοκληρώσετε την ανάμειξη, το αποτέλεσμα θα είναι ένα κοκκινωπό μείγμα. Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα βάζο ή σε ένα μπουκάλι και φυλάξτε το στο ψυγείο.
Χρήση:
Πιείτε μισό ποτήρι από αυτό το θαυματουργό φυσικό χυμό με άδειο στομάχι κάθε πρωί!!!
Επιμέλεια/Μετάφραση: AdRianna Gkika – proionta-tis-fisis.com
Η σελίδα έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και μόνον
http://pirforosellin.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.3242

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου