Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ο καθηγητής Muldashev λέγει ότι υπήρχε ΜΗΧΑΝΗ του ΧΡΟΝΟΥ στην αρχαιότητα !



Μιλώντας για τα αποτελέσματα της εκστρατείας του προς την Αίγυπτο, στη Συρία και στον Λίβανο, ο καθηγητής Muldashev αναφέρθηκε επανειλημμένα στη μηχανή του χρόνου, η
οποία δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε από τους αρχαίους ανθρώπους.
Ασουάν (Αίγυπτος).

Τι είναι αυτό το μηχάνημα, εξήγησε στους αναγνώστες του «ΟΕΕ».
- Ernst Rifgatovich, μπορείτε πάντα να λένε ότι οι αρχαίοι άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν  την ενέργεια του χρόνου. Τι σημαίνει αυτό;
- ότι ο χρόνος είναι ενέργεια, πρώτα αποδείχθηκε σε πειράματα του Ρώσου επιστήμονας Νικολάι Kozyrev. Δημιούργησε μια κοίλη σχεδίαση (καθρέφτης Kozyrev), η οποία θα μπορούσε να συμπιέσει το χρόνο.

Η κατασκευή κοντά στα πρώτα μεγαλιθικά μνημεία Baalbeck. Το χάσμα μεταξύ των πλακών έχει ως στόχο την πυραμίδα του Χέοπα.
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ναό Baalbeck (Λίβανος)
Στο Θιβέτ σε θρησκευτικές πραγματείες γράφει ότι ο άνθρωπος σκέφτεται με την ενέργεια του χρόνου. Ο χρόνος ταυτίζεται με το πρωτεύον στοιχείο της Φωτιάς.
Κατά την εκστρατεία του 1999 στο Θιβέτ πόλη των θεών, συναντήσαμε μια τεράστια κοίλη πέτρινη κατασκευή πολύ παρόμοια με τον καθρέφτη του χρόνου Kozyrev.





Στο  Θιβέτ ο Λάμα αποκάλεσε αυτά τα κατασκευάσματα, επίσης, «καθρέφτες» και πίστευε ότι ο άνθρωπος έπεσε κάτω από την επιρροή της ζωής τους για το υπόλοιπο της ζωής σας στιγμές και να χαθούν.
Μας είπαν ότι η υπόθεση, σε τέσσερα ανήλικα παιδιά, για ένα μικρό χρονικό διάστημα έγινε αντικείμενο την «καθρέφτη» για το έτος που γέρασε και πέθανε. Εστίαση σε τρία χιλιόμετρα κοίλη σχεδίαση, που ονομάζεται Mirror από το θάνατο του βασιλιά, είναι η «Κοιλάδα του Θανάτου», όπου έρχεται η γιόγκα για να πεθάνει.

ναό Baalbeck (Λίβανος)
 Και ένα κοίλο μέγεθος λίθινης κατασκευής περίπου 1,5h0,5 χλμ ονομάζεται πρωτεύον κάτοπτρο του χρόνου.
- Αυτό είναι στο Θιβέτ και τι σχέση έχει με τη Συρία, το Λίβανο και την Αίγυπτο;
- Και το γεγονός είναι ότι σε αυτές τις χώρες, βρέθηκαν τρεις τεράστιες μεγαλολιθικες δομές προσανατολισμένες ακριβώς στον κεντρικό καθρέφτη του Θιβέτ με φορά προς την πόλη των Θεών.
Δύο από αυτά βρίσκονται στο Λίβανο κοντά Baalbeck ναό.
Είναι παραλληλεπίπεδα διαστάσεων: το πρώτο - και το δεύτερο 20,7h5h5,3 m - 20,7h4,6h4,7 m τόσο παραλληλεπιπέδου, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 200-300 μέτρα μακριά, που ακριβώς κάτω από τη γωνία 150 ° σε μια πέτρινη εξέδρα. με ίχνη κόφτες.  Πρώτα παραλληλεπίπεδο που σε ολόκληρη την πλατφόρμα, το δεύτερο - στην πλατφόρμα, που αποτελείται από δύο πέτρινες κολόνες. Το βάρος του κάθε μεγάλιθος είναι 2000 τόνοι. Η απόσταση από αυτά τα μεγαλιθικά μνημεία στην πυραμίδα του Χέοπα - πάνω από 660 χιλιόμετρα.  Επιπλέον, γύρω από το πρώτο σετ μεγαλιθικής κατασκευής δύο πέτρινες πλάκες, το χάσμα μεταξύ τους είναι σε ευθεία με την πυραμίδα του Χέοπα. Μια μακρά πλευρά παραλληλεπίπεδα προσανατολισμένη προς τον κύριο κάτοπτρο του χρόνου στην πόλη των Θεών.


Ο τρίτος μεγαλίθος είναι στο Ασουάν (Αίγυπτο), που επίσης βρίσκεται στο 660-περίεργο χλμ από την πυραμίδα του Χέοπα. Αυτό το μεγαλιθικό έχει διαστάσεις 41h4,3h2,5 m, σκαλιστό από γρανίτη, αλλά η βάση του δεν διαχωρίζεται από το βράχο. Το τέλος του μυτερό , βρίσκεται επίσης σε μια γωνία 150 ° και πολύ επικεντρώθηκε στην ακριβώς το κύριο κάτοπτρο του χρόνου πόλη των Θεών.  Το βάρος του είναι 1.500 τόνοι.  Είναι πολύ περίεργο ότι και οι επόμενες 6 είναι κοίλες δομές, παρόμοιες με το κάτοπτρο του χρόνου Kozyrev, ο οποίος επικεντρώθηκε επίσης στον πρωτογενή κάτοπτρο του χρόνου.
- Πιστεύετε ότι αυτά τα μεγαλιθικά μνημεία είναι κάποιο είδος «μηχανής του χρόνου»;
- Μπορώ να υποθέσω μόνο. Σύμφωνα με ορισμένους φιλοσόφους, τόσο στα αρχαία και στα σύγχρονα χρόνια, η πέτρα έχει αποκρυσταλλωθεί, σε σχέση με την οποία μπορεί να θεωρηθεί ότι η πέτρα ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθος (το τσιπ!) Είναι σε θέση να αποθηκεύουν και να μεταφέρουν την ενέργεια για να σταθεροποιήσουν την ώρα. Ποιος ξέρει, ίσως στην αρχαιότητα, οι άνθρωποι έτρεξαν την ενέργεια που τα αεροσκάφη τους σε τέτοια μεγαλιθικά «πρατήρια υγρών καυσίμων» για να κινηθούν μέσα στο χώρο με την ταχύτητα της σκέψης ... ως σκέψη, όπως είναι γραμμένο στα κείμενα στο Θιβέτ  υπάρχει χρόνος!
Αφού μελέτησε και ανέλυσε όλα τα αποτελέσματα της εκστρατείας του, οι επιστήμονες με επικεφαλής τον καθηγητή Muldasheva αποφάσισε να πειραματιστεί σχετικά με την αποϋλοποίησή των ανθρώπινων ιστών στη σαρκοφάγο. Τα αποτελέσματά της, θα τα  δείτε σε μια άλλη ανάρτηση.
http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου