Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Εντριβές με παρασκευή τσίλι !!! του Χρήστου Μπαρτζώκα - Fruits with Chili Preparation !!! By Christos Bartzokas - there is a translator on the website



Για να το παρασκευάσουμε θέλουμε μικρές κόκκινες καυτερές πιπεριές, 20 με 30 τεμάχια.
  Τις κόβουμε μπροστά στην μύτη η αλεσμένες και τις βάζουμε σε ένα μπουκάλι.

  Το κενό που απομένει στο μπουκάλι το γεμίζουμε με ίση ποσότητα τσίπουρο και χυμό λεμονιού αφήνοντας λίγο κενό στο μπουκάλι και το βάζουμε στον ήλιο όπως τα σπιτικά λικέρ για 40 ημέρες.
  Έχουμε ένα τέλειο υγρό τσίλι για εντριβές το χειμώνα ή για διάφορους πόνους μέσης, αυχένα ή θλάσεις.
  Ακόμα και με επιθέματα κάνουμε το δικό  μας έμπλαστρο, αφού το βρέξουμε με το καυτερό μας υγρό .  
ΠΗΓΗ    http://giatrosofia-bartzokas.blogspot.gr/2014/03/blog-post_10.html?spref=fb                             
http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.382

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου