Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ο Σταυρόλιθος ή ο σταυρός της νεράιδας ή τα δάκρυα της νεράιδας, ο μαγικός λίθος !

Ο Σταυρόλιθος ή ο σταυρός της νεράιδας ή τα δάκρυα της νεράιδας, ο μαγικός λίθος !
 
  Ο σταυρόλιθος έχει πολλούς μύθους που τον περιβάλλουν. Οι περισσότεροι είναι πολύ πρόσφατοι και σχετίζονται με τον χριστιανισμό.
 Αυτές οι πέτρες είναι δίδυμοι κρύσταλλοι που διαμορφώνονται σε σταυρούς με ίσους βραχίονες ή σε σχήμα Χ. Τουλάχιστον τρεις πρόεδροι των ΗΠΑ, ο Ρούσβελτ, ο Ουίλσον και ο Χάρντινγκ, κουβαλούσαν πάνω τους σταυρόλιθο σαν φυλαχτό καλής τύχης.
  Αναφέρεται συχνά ότι αυτές οι πέτρες βρίσκονται μόνο στη Γαλάζια Οροσειρά της Βιρτζίνια. Στην πραγματικότητα βρίσκονται επίσης στη Βόρεια Καρολίνα, στο Νέο Μεξικό, στη Γαλλία και τη Σκωτία.
 Στη Βρεττάνη έλεγαν ότι είχαν πέσει από τον ουρανό και τις φορούσαν σαν φυλαχτό. Αν και ο σταυρός σχετίζεται συνήθως με τον χριστιανισμό στον δυτικό κόσμο, χρησιμοποιούνταν στη θρησκεία και στη μαγεία πολλούς αιώνες προτού δημιουργηθεί αυτή η σχετικά «νέα» θρησκεία.
  Οι σταυροί με ίσους βραχίονες συμβολίζουν την αλληλοδιείσδυση μεταξύ φυσικού και πνευματικού επιπέδου, τον συνδυασμό ενεργειών μέσα στο σώμα και την ψυχή μας και επίσης τη σεξουαλική πράξη. Στη μαγεία ο σταυρόλιθος παριστάνει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης. Τα δείγματα σταυρόλιθου ποικίλλουν στην εμφάνισή τους.
 Όταν οι δίδυμοι κρύσταλλοι τέμνουν ο ένας τον άλλο σε ορθές γωνίες, σχηματίζουν σταυρούς με βραχίονες ίσου μήκους. Αυτές είναι οι πέτρες που προτιμούνται στη μαγεία.
Πιο συχνά όμως, διασταυρώνονται σε ποικίλες γωνίες. Ο σταυρόλιθος φοριέται ή κουβαλιέται στο σώμα για προστασία από την αρνητικότητα, την αρρώστια και τα ατυχήματα. Ενας σταυρόλιθος μπορεί να εμποτιστεί με δύναμη και να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο γι’ αυτόν τον σκοπό.
   Αυτή η πέτρα φοριέται επίσης για να προσελκύει τον πλούτο και για να ενεργοποιεί τη σεξουαλική ορμή.
  Να ένα ξόρκι για να φορτίσετε έναν σταυρόλιθο.
  Πάρτε ένα κερί πράσινο, ένα κόκκινο, ένα κίτρινο και ένα γαλάζιο.
  Τοποθετήστε πάνω στον βωμό τον σταυρόλιθο με τη μία αιχμή του προς τον Βορρά. Τοποθετήστε όλα τα κεριά σε μικρά κηροπήγια και βάλτε τα γύρω από την πέτρα.
   Το πράσινο στην αιχμή του Βορρά, το κίτρινο στην αιχμή της Ανατολής, το κόκκινο στην αιχμή του Νότου και το γαλάζιο στην αιχμή της Δύσης.
  Ανάψτε το πράσινο κερί και οραματιστείτε πλούτο, γονιμότητα και σταθερότητα. Ανάψτε το κίτρινο κερί και οραματιστείτε επικοινωνία, σοφία, πνευματικότητα. Ανάψτε το κόκκινο κερί και οραματιστείτε ενέργεια, δύναμη, σεξουαλικότητα.
  Τέλος, ανάψτε το γαλάζιο κερί και οραματιστείτε αγάπη, ηδονή, εξαγνισμό, θεραπεία. Συγκεντρωθείτε για λίγα λεπτά σε όλες αυτές τις ενέργειες και μετά σβήστε τα κεριά.
  Επαναλάβετε τη διαδικασία για μία εβδομάδα μία φορά τη μέρα. Την τελευταία μέρα αφήστε τα κεριά να καούν μέχρι τέλους. Το φυλαχτό σας είναι έτοιμο.
http://pirforosellin.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.243

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου