Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Περί μαγικού τριγώνου

Περί μαγικού τριγώνου
Υπάρχουν πολλές μορφές που μπορεί να γραφτεί το τρίγωνο.

Κάθε μορφή αντιπροσωπεύει ένα στοιχείο και μία φύση. Δηλαδή, το στοιχείο της φωτιάς για καλό ή κακό. Το στοιχείο της γης για καλό ή καλό. Το στοιχείο του αέρα για καλό ή κακό. Το στοιχείο του αέρα για καλό ή κακό. Το στοιχείο του νερού για καλό ή κακό.
Έτσι υπάρχουν οι εξής μορφές:
Φωτιά
Για καλό

Για κακό
6
1
8

8
1
6
7
5
3

3
5
7
2
9
4

4
9
6
Γη
Για καλό

Για κακό
4
9
2

2
9
4
3
5
7

7
5
3
8
1
6

6
1
8
Αέρας
Για καλό

Για κακό
2
7
6

4
3
8
9
5
1

9
5
1
4
3
8

2
7
6
Νερό
Για καλό

Για κακό
8
3
4

6
7
2
1
5
9

1
5
9
6
7
2

8
3
4
                       
Από τα μαγικά τρίγωνα, εκείνο που χρησιμοποιούμε είναι αυτός της Γης και με φύση καλή. Ενδείκνυται να γράφονται στις γωνίες του τριγώνου ιερά ονόματα.
Αυτά είναι τα ονόματα των τεσσάρων Βασιλέων (Αρχαγγέλων) των γωνιών, τα οποία εμφανίζονται πολύ συχνά, γενικά στα φυλακτά και ιδιαίτερα στο τρίγωνο.
Τα ονόματά τους είναι Τζιμπραϊήλ (جبرائيل), Μικαϊήλ(ميكائيل), Ισραφήλ(إسرافيل), Αζραϊήλ(عزرائيل). Ονομάζονται επίσης «οι Τέσσερις Σουλτάνοι των Αγγέλων». Ο جبرائيل είναι ο αγγελιοφόρος του Θεού στους προφήτες. Θεωρείται πως η ύπαρξή του είναι ταυτόχρονη με την δημιουργία της Γης και υπάρχει πριν από όλους και όλα. Αυτός έχει κατεβάσει το Άγιο Κοράν. Ο ميكائيل προΐσταται πάνω στα ύδατα, τη βροχή και τα φυτά. Ο إسرافيل στέκεται δίπλα στον Θρόνο και φυλάσσει τις ουράνιες Σάλπιγγες. Ο عزرائيل είναι ο άγγελος του θανάτου και ως εκ τούτου οι άνθρωποι τον φοβούνται.
Ο πρώτος από αυτούς τους Βασιλείς κυβερνά την Δευτέρα και ο δεύτερος την Τετάρτη. Οι υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας κυβερνιούνται από άλλους Βασιλείς. Έτσι, ο Ρουκιαϊήλ κυβερνά την Κυριακή, ο Σαμσμαϊήλ κυβερνά την Τρίτη, ο Σραφιαϊήλ την Πέμπτη, ο Ανιαϊήλ την Παρασκευή και ο Κασφιαϊήλ το Σάββατο. Επίσης υπάρχει ο Μιττατρόν (ميططرون ή مططرون) που κυβερνά την Αουλίγια (οι ανώτεροι άγγελοι) και την Σουφλίγια (οι κατώτεροι άγγελοι). Μια άλλη ονομασία του είναι Σαράφιλ μπιν Αμπντάλλα.
Παράλληλα με τους Βασιλείς αυτούς, συχνά γράφονται σε αυτά τα φυλακτά οι Τέσσερις Κεφαλές, που επίσης καλούνται οι Τέσσερις Βοηθοί. Έτσι, στην Ανατολή προΐσταται ο Μάζαρ (مازر), στη Δύση ο Καμττάμ (كمطم), στο Βορρά το ο Κκασούρα (قسورة) και στο Νότο ο Τταϊκάλ (طيكل). Αυτοί οι τέσσερις έχουν καθένας από έναν υπηρέτη που επίσης συχνά γράφεται το όνομά του. Ο πρώτος έχει τον Άχμαρ (أحمر), ο δεύτερος τον Μουδάχαμπ (مذهب), ο τρίτος τον Σαμχουρς (شمهورش) και ο τέταρτος τον Μουράτ (مرة).
Μια από τις πιο μυστικές και μαγικές επεκτάσεις είναι αυτή που παράγει το εννεάγωνο. Το τρίγωνο έχει 9 αριθμούς. Κάθε αριθμός αναπτύσσεται επί τρία και το σύνολο που προκύπτει θα δώσει μια βασική και αποκλειστική μορφή του εννεαγώνου που συμβολίζει την επιρροή του Ήλιου στα περιμετρικά του πλανητικά σώματα. Έτσι, ο αριθμός 5 που είναι η καρδιά του τριγώνου ανήκει στον Ήλιο. Ο αριθμός 1 δίνεται στη Σελήνη, ο αριθμός 2 δίνεται στον Δράκο, ο αριθμός 3 δίνεται στον Ερμή, ο αριθμός 4 δίνεται στη Γη, ο αριθμός 6 δίνεται στον Άρη, ο αριθμός 7 δίνεται στον Κρόνο, ο αριθμός 8 δίνεται στην Αφροδίτη και ο αριθμός 9 στο Δία. 
Έχομε ένα πρότυπο που δείχνεται στο σχήμα 1:
 Περαιτέρω, σε κάθε ουράνιο σώμα δίνεται ένα τρίγωνο και το τελικό σχήμα είναι όπως το σχέδιο 2:
Αν αυτό το σχήμα το γράψεις με γράμματα και βάλεις τους βασιλείς στις γωνίες του, σε καλή ώρα και με τον Δία να είναι δυνατός και το κρατήσεις μαζί σου, προστατεύεσαι από τους εχθρούς σου.
Δες την εικόνα του φυλακτού:
Επίσης, σας δείχνω ένα φυλακτό βασισμένο στην προσέλκυση πελατών σε μια εργασία. Το φυλακτό έχει ένα θαυματουργό μυστικό για προσέλκυση πελατών.
Το φυλακτό έχει το τρίγωνο και γύρω του ένα το εδάφιο, από αυτά που ορίζονται για την προσέλκυση πελατών.



http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου