Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Οι άγνωστες Πυραμίδες στην Κίνα - μετάφραση Ὀμηρος Ἔρμείδης

Πυραμίδες στην Κίνα - Μεγάλη Λευκή Πυραμίδα
Οι πυραμίδες της Κίνας είναι περίπου 100 αρχαία αναχώματα, πολλά από τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την ταφή. Οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται σε απόσταση 100 χιλιομέτρων από την πόλη Xi'an, στις πεδιάδες Τσιν Τσουάν Πεδιάδες στην επαρχία Shaanxi, στην κεντρική Κίνα.

Η ύπαρξη των πυραμίδων στην Κίνα έχουν έρθει σε δύο στάδια.
Παλαιότερες ιστορικές αναφορές είχαν επικεντρωθεί στην ύπαρξη της «Μεγάλης Λευκής Πυραμίδας».
  Μια φωτογραφία της πυραμίδος στα βουνά Qinling ελήφθηκε  από τους Αμερικανούς το 1945, αλλά παρέμεινε σε στρατιωτικά αρχεία για 45 χρόνια.
Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, και ειδικά ο πιλότος James Gaussman λέγουν ότι έχουν δει ένα λευκό στολίδι στην κορυφή της πυραμίδας κατά τη διάρκεια μιας πτήσεως τους μεταξύ της Ινδίας και της Κίνας κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά υπάρχουν λιγοστές ενδείξεις για μια πηγή σε αυτήν την ιστορία.
Ωστόσο, πιστεύεται τώρα ότι η ιστορία του Gaussman στηρίζεται πράγματι στον συνταγματάρχη Maurice Sheahan, της Άπω Ανατολής διευθυντής της Trans World Airlines, ο οποίος δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας με μια πυραμίδα την 28η, Μαρτίου του 1947 όπως εκδόθηκε από την  The New York Times. Μια φωτογραφία της πυραμίδος του Sheahan εμφανίστηκε στο The New York Νέα της Κυριακής στις 30 Μαρτίου, 1947. Αυτή είναι η φωτογραφία που αργότερα  αποδίδεται στον James Gaussman.
Είναι πλέον γνωστό, χάρη στις προσπάθειες του Chris Maier, ότι η συγκεκριμένη πυραμίδα φαίνεται στη φωτογραφία είναι η Maoling Μαυσωλείο. Αυτή η πυραμίδα βρίσκεται ακριβώς έξω από το Ξιάν. Το 1994, η γερμανική ταξιδιωτικός πράκτορας και συγγραφέας Hartwig Hausdorf σημείωσε αλλά φωτογράφησε και μελέτησε αρκετές πυραμίδες.
Επέστησε την προσοχή της στην ύπαρξη των δομών με 1994 το βιβλίο του Die Weisse Πυραμίδα, στο θέμα ενός άρθρου στο περιοδικό Nexus το 1995 από τον Philip Coppens, αργότερα μεταφράστηκε στα αγγλικά υπό τον αναθεωρημένο τίτλο Η κινεζική «Roswell» (1998).
Οι πυραμίδες της Xi'an δεν μπορεί τώρα να επισκεφθεί κανείς αν ταξιδέψει στο  Ξιάν διότι πλέον βρίσκονται στις «απαγορευμένες ζώνες». Αρκετές πυραμίδες έχουν μικρά μουσεία που συνδέονται με αυτά.
Η Μεγάλη Λευκή Πυραμίδα ίδια (και όχι η φωτογραφία), όπως περιγράφεται από Sheahan, παραμένει άγνωστος.
Κατάλογος των κινεζικών πυραμίδες
     * Εσωτερική Μογγολίας πυραμίδα (1 χιλιόμετρο βόρεια του Sijiazi Πόλη, Aohan County)
     * Maoling Μαυσωλείο

     * Πυραμίδα του Gathering (Θιβέτ)
     * Μαυσωλείο του Τσιν Σι Χουάνγκ
     * Zangkunchong
     * Βήμα Πυραμίδα (Ziban)
Πυραμίδες της Κίνας - Δορυφορικές Εικόνες
Πηγή 1 κινεζικές Πυραμίδες - Γη Quest
Πηγή 2 Η Xianyang Πυραμίδες - από τον Mark & Richard Wells - Γη Quest
Νέες εικόνες Photorecon  δείχνουν ένα μεγάλο αριθμό των πυραμίδων σε τρεις τομείς. Μετά από προσεκτική εξέταση των εικόνων, μπορείτε να δείτε ότι δεν είναι τα ίδια πυραμίδες όπως αυτά που λαμβάνονται από Hartwig Hausdorf

Η δεύτερη φωτογραφία είναι μεγαλύτερη λόγω του χαμηλότερου κέντρου στην πρώτη φωτογραφία. Δείχνει μια λίγες μεγάλες πυραμίδες και ένα μεγάλο αριθμό μικρών πυραμίδες.

Οι κύριοι τομείς Πυραμίδα είναι στις Τσιν Τσουάν Πεδιάδες στην κεντρική Κίνα:
Τσιν Λιν Valley
Qin Ling Shan Βουνά - 100 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Xi'an
Moa Λινγκ - Κοντά Ξιανγιάνγκ δήμος 50 χιλιόμετρα δυτικά της Xi'an
Γουέι Χο ποταμού - Βόρεια Ξιάν (κινέζικα Imperium)
Stensi
Shandong - Πέτρα Πυραμίδα
Taibai Shan Βουνό - 10.000 πόδια ψηλότερο σημείο στα Qin Ling Όρη



Το άλλο ωραίο πράγμα για αυτήν την εικόνα είναι, ότι δεν ξέρουμε πότε  ακριβώς και πού τραβήχτηκε. Όπως μπορείτε να δείτε στο χάρτη την αρχική μεγάλη εικόνα καλύπτει μια περιοχή που περιλαμβάνει το δήμο της Xianyang. Αυτό βάζει την πυραμίδα, όπου το γράμμα «Ν» είναι το όνομα Xianyang στο χάρτη.
Πυραμίδες στην Κίνα
Αυτές οι εικόνες ελήφθησαν από την Hartwig Hausdorf, μια Γερμανία ερευνητής.









Κινέζικες Πυραμίδες - Τοποθεσία
Οι πυραμίδες της Κίνας είναι περίπου 100 αρχαία αναχώματα, πολλά από τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την ταφή. Οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται σε απόσταση 100 χιλιομέτρων από την πόλη Xi'an, σχετικά με τις Τσιν Τσουάν Πεδιάδες στην επαρχία Shaanxi, κεντρική Κίνα.



Μερικά συντεταγμένες
     * 34 ° 20'18 "Ν, 108 ° 34'12" E
     * 34 ° 23'53 "Ν, 108 ° 42'46" E
     * 34 ° 21'42 "Ν, 108 ° 38'27" E
Πηγή: Wikipedia.org/Chinese Πυραμίδες
http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.297

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου