Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Το Φαγόπυρο ο διατροφικός θησαυρός!

Πώς να ενεργοποιήσετε το σημείο Zu San Li
Κάντε μασάζ «στο σημείο της μακροζωίας» το πρωί, πριν από το γεύμα σας. Επαναλάβετε μια κυκλική δεξιόστροφη κίνηση για 9 φορές σε κάθε πόδι, εναλλάξ, δηλαδή 9 φορές στο ένα πόδι, 9 φορές στο άλλο. Επαναλάβετε το ίδιο για 10 λεπτά συνολικά.

Είναι σημαντικό να χαλαρώσετε πριν ξεκινήσετε μασάζ στο σημείο Zu San Li, και είναι καλύτερα να κάθεστε. Αναπνεύστε και επικεντρωθείτε στα συναισθήματα σας. Δημιουργήστε μια ζώνη αρμονίας και να έχετε επίγνωση της έναρξης της διαδικασίας επούλωσης σας. Τρίβοντας το σημείο Zu San Li νιώθετε μία τονωτική επίδραση.
Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας ή δημητριακά ολικής αλέσεως όπως φαγόπυρο, βρώμη, ρύζι, κλπ σκελίδες σκόρδου βοηθάνε επίσης. Κόψτε μια σκελίδα σκόρδο στη μέση, και τοποθετήστε την στο σημείο για 1-2 ώρες, ή έως ότου το δέρμα γίνει κόκκινο. Τρίψτε το σημείο Zu San Li το βράδυ για να χάσετε βάρος. Αυτό θα σας βοηθήσει να χάσετε 400-500 γραμμάρια την εβδομάδα. Να είστε προσεκτικοί, το μασάζ σε αυτό το σημείο πριν τον ύπνο μπορεί να προκαλέσει αϋπνία.
Κάντε μασάζ κάθε μέρα, ειδικά στη Νέα
Σελήνη κάνοντας μασάζ στο σημείο σας έχετε τα
καλύτερα αποτελέσματα .
8 ημέρες πριν τη Νέα Σελήνη κάνετε μασάζ στο σημείο σας το πρωί, σε κάθε πόδι, προς τα δεξιά. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή, καθώς θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, θα βελτιώσει τη λειτουργία των οργάνων σας και θα επιβραδύνει τη γήρανση.
Κάνετε μασάζ στο κάθε πόδι εναλλάξ πριν από το μεσημεριανό. Αυτό θα βελτιώσει τον γενικό τόνο, τη μνήμη, την καρδιαγγειακή και πεπτική υγεία.
Κάνετε μασάζ και στα δύο πόδια μετά το γεύμα για την ανακούφιση του στρες, της νευρικότητα, της ευερεθιστότητας, του πονοκέφαλου και των διαταραχών του ύπνου.
Το βράδυ, κάνετε μασάζ και στα δύο πόδια προς τα αριστερά για να ενισχύσετε τον μεταβολισμό και να χάσετε βάρος.
Πηγή
ΠΗΓΗ http://healingeffect.blogspot.com/2015/09/blog-post_97.html                    
http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου