Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Φωτογραφήθηκε η Ψυχή κατά τον θάνατο, για πρώτη φορά από Ρώσσους επιστήμονες

Καλλιτεχνική φωτογραφία εξόδου ψυχής

Τα ευρήματα εντοπίστηκαν στους πρόποδες ενός μεγάλου εργοστασίου ηλεκτροδότησης, που λειτουργεί με κάρβουνο. Εκεί έχουν ξεκινήσει έρευνες, καθώς στο σημείο υπήρχε μία αρχαία ρωμαϊκή πόλη.

Την περασμένη εβδομάδα απομακρύνθηκαν χώματα από τους σκελετούς και εντοπίστηκαν δύο φυλακτά φτιαγμένα από μόλυβο. Μέσα σε αυτά υπήρχαν τα ρολά από χρυσό και ασήμι, πάνω στα οποία ήταν τα γράμματα και τα σύμβολα.
Σερβία - αρχαιολογική ανακάλυψη - μάγια - ελληνικά
Σερβία - αρχαιολογική ανακάλυψη - μάγια - ελληνικά
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ερευνητών, οι επιγραφές είναι ξόρκια που συνόδευαν τους νεκρούς στον άλλο κόσμο, ώστε να επικαλεστούν «θεϊκές» δυνάμεις για να κάνουν καλό ή κακό.
«Διαβάζουμε τα ονόματα μερικών δαιμόνων, που είναι συνδεδεμένοι με την σημερινή περιοχή της Συρίας»
δήλωσε στο Reuters ο αρχαιολόγος, Ilija Dankovic.
(ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Οι πραγματικοι Συριοι καταγονται απο την Ελλαδα)
Η ανασκαφή συνεχίζεται, με την ανακάλυψη ακόμα τεσσάρων σκελετών από τον 4ο αιώνα π.Χ..
«Τα ρολά έχουν το μέγεθος καραμέλας και μπορεί να μην γίνει ποτέ κατανοητό σε τι ακριβώς εξυπηρετούσαν.
Φωτογραφία: Oscar Burriel
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Η χρονική στιγμή της αστρικής απενσάρκωσης, κατά την οποία το πνεύμα αφήνει το σώμα, έχει συλληφθεί από τον Ρώσσο επιστήμονα Konstantin Korotkov, ο οποίος φωτογράφησε ένα πρόσωπο κατά τη στιγμή του θανάτου του με μια βιοηλεκτρογραφική κάμερα.
Η εικόνα που λήφθηκε με τη μέθοδο της απεικόνισης εκκενώσεως αερίου, μια προηγμένη τεχνική της φωτογράφησης Kirlian, και απεικονίζει σε μπλε χρώμα την δύναμη της ζωής του ατόμου που εγκαταλείπει το σώμα σταδιακά.
Σύμφωνα με τον Korotkov, ο ομφαλός και το κεφάλι είναι τα μέρη που πρώτα χάνουν την δύναμη της ζωής (η οποία ενδεχομένως είναι η ψυχή) ενώ η βουβωνική χώρα και η καρδιά είναι οι τελευταίες περιοχές που το πνεύμα εγκαταλείπει προς τον χώρο του απείρου.
Σε άλλες περιπτώσεις, σύμφωνα με τον Korotkov: στις «ψυχές» των ανθρώπων που πεθαίνουν βία και απροσδόκητα, εκδηλώνεται συνήθως μια κατάσταση σύγχυσης στις «ρυθμίσεις» της δύναμης οπότε επιστρέφει στο σώμα, κατά τις ημέρες που ακολουθούν το θάνατο του. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πλεόνασμα αχρησιμοποίητης ενέργειας.
Konstantin Korotkov
Η τεχνική που αναπτύχθηκε από τον Korotkov, ο οποίος είναι διευθυντής του Ινστιτούτου Ερευνών Φυσικής Αγωγής, της Αγίας Πετρούπολης, έχει εγκριθεί ως ιατρική τεχνολογία από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας και χρησιμοποιείται από περισσότερους από 300 γιατρούς του κόσμου για το άγχος και την παρακολούθηση της προόδου των ασθενών που υποβάλλονται σε θεραπεία για ασθένειες όπως ο καρκίνος.
Ο Korotkov λέει πως η τεχνική της απεικόνισης της ενέργειας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθήσει όλα τα είδη των βιοφυσικών ανισορροπιών και να διαγνώσει σε πραγματικό χρόνο, αλλά και για να δείξει αν ένα άτομο έχει ή δεν έχει ψυχικές δυνάμεις, οπότε είναι μια απάτη.
Αυτή η τεχνική, η οποία λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και ενισχύει τη διεγερμένη ακτινοβολία από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, είναι μια πιο προηγμένη έκδοση της τεχνολογίας που αναπτύχθηκε για τη καταγραφή της αύρας από τον Semyon Kirlian.
Οι παρατηρήσεις του Korotkov επιβεβαιώνουν, όπως προτάθηκε από τον Kirili, ότι «το εξαναγκασμένο ηλεκτρο-φωτονικό φως γύρω από τις άκρες των δακτύλων του ανθρώπου περιέχει συνεκτική αλλά ολοκληρωμένη την κατάσταση ενός ατόμου, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.
 Καθώς ανάμεσα στα σχόλια, παρακάτω, πολλά είναι επικριτικά, βλέποντας την ανάρτηση και το περιεχόμενό της ως προιόν απάτη, παραπέμπουμε άπαντες στην επίσημη ιστοσελίδα του Konstantin Korotkov και ειδικότερα στο επίμαχο θέμα. Εκεί δίνει πολλά στοιχεία και αρκετές λεπτομέρειες όπου και εξηγεί τα πως και τα γιατί, σχετικά με όλους τους, περιληπτικά, προαναφερθέντες ισχυρισμούς.
http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.462




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου