Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ξόρκια γραμμένα με ελληνικά γράμματα σε αρχαίους τάφους στην Σερβία!!!






Σερβία Ξόρκια γραμμένα με ελληνικά γράμματα σε αρχαίους τάφους στην Σερβία / Spells written with Hellenic letters in ancient graves in Serbia

Μαγικά ξόρκια χαραγμένα πάνω σε μικροσκοπικά ρολά από χρυσό και ασήμι βρέθηκαν σε ανθρώπινους σκελετούς, οι οποίοι ήταν θαμμένοι για περίπου 2000 χρόνια στην ανατολική Σερβία.
Τα ξόρκια τα οποία βρέθηκαν είναι γραμμένα σε ελληνικό αλφάβητο, στη γλώσσα των αραμαϊκών .
«Το αλφάβητο είναι ελληνικό, απ’ όσο γνωρίζουμε. Η γλώσσα είναι Αραμαϊκά, ένα μυστήριο της Μέσης Ανατολής για εμάς»
δήλωσε ο επικεφαλής αρχαιολόγος της ανασκαφής, Miomir Korac.
(ΥΓ.ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Η πρώτη γραφή, δηλ τα αρχαία ελληνικά, γράφονταν από κάτω προς τα πάνω κι από τα αριστερά προς τα δεξιά.... στην πορεία μεταλλάχτηκε...)

Πρόκειται για τα πρώτα αντικείμενα που ανακαλύπτονται στη Σερβία και μοιάζουν με φυλακτά «δεμένα με μαγεία» τα οποία έχουν βρεθεί σε άλλες χώρες,» συμπλήρωσε ο Dankovic.
«Ήταν συχνά φυλαχτά αγάπης, «διέτασσαν» κάποιον να ερωτευτεί, αλλά ήταν επίσης σκοτεινά, με κατάρες, του τύπου: ‘είθε το σώμα σου να πεθάνει, τόσο κρύο και βαρύ, όσο αυτός ο μόλυβος», διευκρίνισε ο ίδιος.
«Τα φυλαχτά μαγείας συχνά θάβονταν με νεκρά παιδιά ή ενήλικες που είχαν υποφέρει βίαιο θάνατο», ανέφερε ακόμη ο Dankovic
«Αυτό καθώς υπήρχε η πεποίθηση ότι οι «ψυχές αυτών των ανθρώπων χρειάζονταν περισσότερο χρόνο να βρουν ανάπαυση και είχαν περισσότερες πιθανότητες να βρουν δαίμονες και θεότητες, όπου θα περνούσαν τις ευχές ώστε να κάνουν τα μαγικά τους».
http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.434

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου