Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Ανοίξτε τα μάτια καλοκαίρι Κομμάτι πάγου στον Καναδά «ξεφτίλισε» 40 επιστήμονες της «υπερθέρμανσης» (βίντεο) του Κίμωνα Χαραλάμπους - Open Summer Eyed Ice Piece in Canada "Crumbled" 40 Scientists of «Overheating» (video) by Kimon Charalambous - There's a Translator on the Website
Ισχυρό παγοθραυστικό πλοίο απέτυχε να σπάσει πάγο στην βορειοανατολική ακτή του Καναδά, στον δρόμο για την Αρκτική, προκειμένου να μελετηθεί «η κλιματική αλλαγή».

Την δεκαετία του 1970, μας παρουσίαζαν την μεγάλη επερχόμενη παγκόσμια πλημμύρα, γιατί οι πάγοι θα έλυναν και θα πλημμύριζαν τα πάντα και πόλεις σαν την Βενετία και την Θεσσαλονίκη θα βούλιαζαν.
Στις μέρες μας, οι «ειδικοί επιστήμονες» μας είπαν πως η δήθεν υπερθέρμανση βρίσκεται στο απόγειό της και πως οι «κακοί άνθρωποι» πρέπει να περιορίζουν τις δραστηριότητές τους, προκειμένου να σωθεί ο πλανήτης.
Τελικά, οι χιονιάδες που σκέπασαν ολόκληρο τον πλανήτη ακόμα και τις πυραμίδες της Αιγύπτου, τους ανάγκασαν να αντικαταστήσουν τον όρο «υπερθέρμανση» με τον όρο «κλιματική αλλαγή», προκειμένου να περιλαμβάνει τα πάντα.
Αυτό που έπαθαν όμως επιστήμονες που πήγαν για να ερευνήσουν, υποτίθεται την «κλιματική αλλαγή», δεν περιγράφεται.
Όπως μεταδίδεται από το CBC ομάδα 40 επιστημόνων της «υπερθέρμανσης» αναγκάστηκαν να ακυρώσουν ταξίδι στην Αρκτική εξαιτίας «σφοδρών συνθηκών πάγου» στην Νέα Γη του Καναδά.
Η Νέα Γη και το Λαμπραντόρ ή Λαβραδόρ είναι επαρχία του Καναδά στις ακτές του Ατλαντικού. Η επαρχία αποτελείται από το νησί της Νέας Γης και το Λαμπραντόρ, μια περιοχή στα ΒΑ του Κεμπέκ.
Βρίσκονταν μάλιστα πάνω στο CCGS Amundsen, πλοίο γνωστό για τις τεράστιες παγοθραυστικές του δυνατότητες. Ο πάγος ήταν τόσο παχύς που το πλοίο δεν μπορούσε με τίποτα να τον σπάσει.
Φυσικά την δικαιολογία τους την βρήκαν! Ένα από τους επιστήμονες ισχυρίστηκε πως εξαιτίας της «κλιματικής αλλαγής» μειώθηκε το πάχος του πάγου και τον ανάγκασε να «ταξιδέψει» νότια. Με άλλα λόγια ο πάγος βρισκόταν στον Βορρά και επειδή λιώνουν οι πάγοι, λόγω «υπερθέρμανσης», ήρθε προς τον Νότο και εμπόδισε το παγοθραυστικό πλοίο να συνεχίσει την πορεία του.
Ωστόσο, οι καναδικές περιβαλλοντικές Αρχές για την Κλιματική Αλλαγή, άθελά τους, απέκρουσαν τον ισχυρισμό τους.
«Τυπικά, αυτή την περίοδο, θα υπήρχαν πολύ μικρά ή καθόλου κομμάτια πάγου σε αυτές τις περιοχές, αφήνοντας ανενόχλητο τον παχύ όγκο πάγου να βρίσκεται τώρα στην βορειοανατολική ακτή του Newfoundland», ανέφεραν.
Αν ο πάγος ήταν τόσο παχύς, έτσι ώστε να σταματήσει ένα τόσο ισχυρό παγοθραυστικό πλοίο, τότε πως ήταν ταυτόχρονα τόσο λεπτός, για να έρθει τόσο νότια;

Μάλλον για μία ακόμα φορά ξεφτιλίστηκαν, αν μας επιτρέπετε την φράση. Σημειώνεται πως δεν είναι εκεί καν περίοδος Χειμώνα.
πηγή βίντεο : 


http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου