Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Οι 3 προσπάθειες για ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας με πρωτεργάτες τους εβραίους του Κ.Κ.Ε. [Ελλάδος] το 1927, της Κ.Κ.Γ. (Γιουγκοσλαβίας) το 1945-46 και των Η.Π.Α. 2012 δεν είναι προδοσία ; ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΕΡΜΕΙΔΗ 

Οι 3 προσπάθειες για ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας με πρωτεργάτες τους εβραίους του Κ.Κ.Ε. [Ελλάδος] το 1927, της Κ.Κ.Γ. (Γιουγκοσλαβίας) το 1945-46 και των Η.Π.Α. 2012 δεν είναι προδοσία ;

  Το «Μακεδονικό ζήτημα» τέθηκε ουσιαστικά όταν οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Θεσσαλονίκη από τους Τούρκους και ανέλαβαν την εξουσία στην πόλη. Η τότε εβραϊκή κοινότητα της πόλεως δεν ήθελε σε καμμιά περίπτωση να αναγνωρίσει τους Έλληνες σαν κυρίαρχους στην πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας γιατί πίστευαν πως η ανάπτυξη της πόλεως οφείλετο  στην εβραϊκή κοινότητα και ότι «η μοίρα της πόλεως συνταυτίζεται με τη κοινότητά τους, κινητοποιούνται διεθνώς για την εξεύρεση λύσεως που θα διασφαλίζει τη θέση τους»(βλέπε Ρένα Μόλχο «Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης»).

 

Βέβαια οι Εβραίοι γνωστοί παγκοσμίως είναι για την ικανότητά τους να δανείζουν και σκλαβώνουν με τα δάνειά τους, τους πληθυσμούς των περιοχών αυτών. «Στα 1821, κατά την έκρηξη της ελληνικής επαναστάσεως, πολλοί χριστιανοί της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν. Για την απελευθέρωσή τους, οι Τούρκοι αξιωματούχοι εισέπραξαν ως λύτρα 440.000 γρόσια. Για να συγκεντρώσουν αυτό το ποσόν οι χριστιανοί, δανείσθηκαν από Εβραίους τραπεζίτες προς 30-50% επιτόκιο, με ενέχυρο τιμαλφή και σκεύη των ναών, λαμβάνοντας μετρητά το ένα δεύτερο ή ένα τρίτο της αξίας.
  Η πρώτη προσπάθεια για να επιτευχθεί η ανεξαρτησία της Μακεδονίας πραγματοποιείται από τους Εβραίους το 1927 όταν εντός της ελληνικής Βουλής οι Εβραίοι ιδρυτές και βουλευτές του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια και Κούν Βεντούρα θέτουν θέμα ανεξαρτητοποιήσεως του ευρύτερου χώρου της Μακεδονίας.
  Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε από τον Γιόζιπ Μπρόζ Τίτο, και τον Υπουργό Εξωτερικών της Γιουγκοσλαβίας, οι οποίοι ήσαν και οι δύο εβραϊκής καταγωγής, που υποστήριζαν την άμεση δημιουργία Μακεδονικού κράτους. Την ίδια εποχή 1945-6 πρέπει να σημειωθεί ότι οι πιέσεις των Αμερικανών εβραϊκής καταγωγής μέσω Εβραίων γερουσιαστών πίεζε τους πολιτικούς τις Ελλάδας να δεχθούν την κατάσταση αυτή στο Μακεδονικό γιατί αλλιώς δεν θα βοηθούσαν οικονομικά την Ελλάδα.
  Η Τρίτη προσπάθεια λαμβάνει χώρα στις μέρες μας. Εκατομμύρια δολλάρια δαπανούνται στα Σκόπια από τον Εβραίο Τζώρτζ Σόρος.
  Ο επίσης Εβραίος Ροκφέλλερ, πρώτος ύψωσε την σημαία των Σκοπίων στο μέγαρο της οικογένειας στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου «Καρνέγκι», Μόρτον Αμπράμοβιτς προπαγανδίζει ασταμάτητα υπέρ των Σκοπίων, ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ρίτσαρντ Μπέρνς εβραϊκής καταγωγής, επίσης παίρνει θέσεις υπέρ των Σκοπίων και πολλοί άλλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι επιφανείς Εβραίοι προωθούν την «Μακεδονία» μέσα από Ιδρύματα και Διεθνείς Οργανισμούς.
 Η βιβλιογραφία αποκρύπτεται μέχρι κυκλοφορίας του βιβλίου, επειδή αναπαράχθηκαν άρθρα του συγγραφέως άνευ αναφοράς του ονόματός του, της ιστοσελίδος αλλά και του βιβλίου μέρος α που αναφέρεται κάτωθι.
Απόσπασμα από το βιβλίο του συγγραφέως Ομήρου Ερμείδη με τον τίτλο «Αναμνήσεις από το μέλλον του χθες» υπότιτλο «Ηρωολόγιον Αγιολόγιον», μέρος β,  [μέρος α, 1998 εκδόσεις Γεωργιάδης] υπό έκδοσιν
http://pirforosellin.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.89

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου