Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ψυχασθενείς "επιστήμονες" κέντρα εξουσίας και φαρμακευτικές εταιρείες θέλουν ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ τον κόσμο με όφελος του ΚΕΡΔΟΣ

Είσαι άρρωστος. Η μύτη σου τρέχει. Το σώμα σου πονάει, Ιδρώνεις, βήχεις, φτερνίζεσαι και δεν έχεις την ενέργεια νασηκωθείς απ’το κρεβάτι σου. Δεν έχεις γρίπη. Είναι συνωμοσία, απ’ ότι λέει ο Δρ. Λέν Χόρογουιτς. Η γνώμη του δεν είναι βασισμένη σε Θεωρίες Συνωμοσίας, αλλά σε Δεδομένα της Συνωμοσίας.


Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια, ο Χόρογουτις έχει γίνει η πιο αμφιλεγόμενη ιατρική αρχή. Εκπαιδεύτηκε ως πανεπιστημιακός ερευνητής, και τώρα στα 48 του χρόνια, ο Χόρογουιτς χρεώνει πως στοιχεία της Αμερικανικής Κυβέρνησης συνωμοτούν με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες για να αρρωστήσουν μεγάλα ποσοστά του πληθυσμού.
Τα ΜΜΕ αναφέρουν πως οι εντατικές πτέρυγες στα νοσοκομεία είναι γεμάτα από ασθενείς με μια περίεργη μόλυνση του άνω αναπνευστικού που δεν δείχνει να είναι ίωση. Το αναφέρουν ως ‘η γρίπη μυστήριο’ και πως το εμβόλιο της γρίπης είναι αναποτελεσματικό.


«Αυτά είναι ανοησίες», λέει ο Δρ. Χόρογουτς. 
 «Η πραγματικότητα είναι πως βλέπουμε αυτή την επιδημία απ΄τα τέλη του 1998 και τις αρχές του 1999. Οι άνθρωποι βήχουν και ξαναβήχουν απ’αυτή την περίεργη αρρώστια η οποία δε δείχνει να προέρχεται από καμία λογική ιογενή ή βακτηριακή επίθεση και μεταβατική περίοδο.
Εάν ήταν πραγματικά ιογενής ή βακτηριακή μόλυνση θα είχε δημιουργηθεί πυρετός, αλλά δεν είχε. Παραμένει για βδομάδες, αν όχι μήνες. Βουλωμένη μύτη, μύτη που τρέχει, βήχας, κόπωση, γενική κατάπτωση. Οι άνθρωποι γενικά νοιώθουν σαν να είναι ‘απενεργοποιημένοι’.
Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Παθολογίας της Πολεμικής Αεροπορίας έχει κατοχυρώσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το παθογόνο μυκόπλασμα που προξενεί την επιδημία. Μπορείτε να δείτε την αναφορά για την κατοχύρωση στο βιβλίο, Οι Θεραπευτικοί Κώδικες για την Βιβλική Αποκάλυψη. (The Healing Codes for the Biblical Apocalypse.)

Το Μυκόπλασμα δεν είναι μύκητας στην ουσία, αλλά βακτήριο. Δεν έχει κυτταρικό τοίχωμα. Πηγαίνει βαθιά μές΄ στον πυρήνα του κυττάρου και έτσι το καθιστά πολύ δύσκολο να ενεργοποιηθεί μια ανοσολογική απάντηση απ΄τον οργανισμό. Είναι ένα βιολογικό όπλο φτιαγμένο από ανθρώπους. Η κατοχύρωση εξηγεί πως δημιουργεί χρόνιες μολύνσεις του άνω αναπνευστικού που είναι σχεδόν πανομοιότυπες με αυτό που συμβαίνει τώρα.



                           

http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου