Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΚΡΟΣ ο γιατρός που υποστήριξε ότι τα ΕΜΒΟΛΙΑ προκαλούν ΑΥΤΙΣΜΟ !!!



  Οι αρχές λένε ότι ο Δρ Jeff Bradstreet, που δημοσίευσε έρευνα στην οποία ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό, βρέθηκε νεκρός, σε μια πιθανή αυτοκτονία στη Βόρεια Καρολίνα.

   Το Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Rutherford σε δελτίο τύπου που εκδόθηκε αυτή την εβδομάδα ανέφερε ότι ο θάνατος του Bradstreet φαίνεται να οφείλεται σε αυτοτραυματισμό από σφαίρα στο στήθος.
Το σώμα του Bradstreet, βρέθηκε στις 19 Ιουνίου από έναν ψαρά. Οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν.   Ο Bradstreet διοικούσε μια κλινική στο Buford, της Τζόρτζια. Επίσης ήταν ιδιοκτήτης των Creation’s Own, συμπληρώματα διατροφής, τα οποία και συνταγογραφούσε.   Σύμφωνα με την Gwinnett Daily Post, πράκτορες από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), με τη βοήθεια της Υπηρεσίας Ναρκωτικών Ουσιών της Τζόρτζια, έκαναν έφοδο την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του. Η FDA δεν αποκάλυψε για ποιο λόγο οι υπάλληλοι της είχαν ψάξει το γραφείο του Bradstreet.   Εν τω μεταξύ, η οικογένειά του προσπαθεί να συγκεντρώσει διαδικτυακά χρήματα για να διερευνήσει το θάνατό του, και να γίνει «διεξοδική έρευνα για την πιθανότητα εγκληματικής πράξης.”
Πηγή:
cbsnews.com



           

http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου